Jucarie din lemn, set de constructii Cubika Turn Flexibil, Kids Retail

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

49,90 Lei
Descriere produs

Numar piese: 11

Toate partile componente ale jucariilor Cubika sunt realizate din lemn de cea mai buna calitate, provenit din zonele ecologice ale Carpatilor iar vopselurile utilizate sunt pe baza de apa, nu au miros, sunt foarte rezistente la uzura si sunt 100% sigure pentru utilizatori.

Este un joc complex ce poate ajuta semnificativ copilul tau in procesul de invatare a culorilor si a formelor, sporindu-i dexteritatea, atentia si simtul echilibrului.

Mod de utilizare : Acest tip de joc ajuta copilul sa invete sa potriveasca formele urmand exemplul din ilustratia de pe ambalaj.

Avertisment: Indepartati ambalajele inainte de folosinta. Nu lasati copiii nesupravegheati in timpul jocului cu acest produs. Tineti produsul departe de foc.

Doza de yuga

Doza de yuga: Turnul felixibil Cubika este o jucarie de indemnare ce ii provoaca pe cei mici sa isi exerseze abilitatile de motricitate fina. Pentru a reusi sa construiasca turnul ...

Indicatii si recomandari: Turnul felixibil Cubika este potrivit pentru copii mai mari de 2 ani. Pentru a reusi sa construiasca turnul cel mic invata sa asocieze forme si isi imbunatateste coordona

SKU 00038-1029043
EAN 4823056512862
Brand Kids Retail
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Jucarie din lemn, set de constructii Cubika Turn Flexibil, Kids Retail
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.