GrinTuss Pediatric sirop, 180g, Aboca

Ratings:
100% of 100

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 49,99 Lei 50,99 Lei
Descriere produs

Indicatii

Grintuss Pediatric sirop este indicat pentru tratamentul tusei, atat uscate cat si productive, in cazul copiilor incepand cu varsta de 1 an.

Grintuss este un ‎produs pe baz‎a‎ de miere si complexe moleculare care desfasoara o actiune protectoare si, in consecinta, calmanta asupra cailor respiratorii superioare.

Actioneaza asupra tusei uscate combatand iritatia mucoasei si asupra tusei productive favorizand hidratarea si eliminarea mucusului.

Grintuss este un produs cu ingrediente din Agricultura Ecologica, fara gluten si cu gust placut.

Actiune

Grintuss protejeaza mucoasa, calmeaza iritatia, hidrateaza si favorizeaza eliminarea mucusului prin intermediul unor mecanisme de actiune inovatoare:

Efect de bariera: formeaza o pelicula protectoare care adera la mucoasa si o protejeaza contra contactului cu agentii iritanti
Actiune mucoregulatoare: promoveaza hidratarea mucusului si ii favorizeaza eliminarea
Actiune lubrifianta: reduce frecarea la nivelul faringelui, care cauzeaza tuse
Grintuss moduleaza tusea fara a o suprima, respectand astfel rolul important de aparare a cailor respiratorii superioare al acesteia.

Mod de utilizare

Se recomanda administrarea a 5 ml (o lingurita) pentru copiii de la 1 an la 6 ani si a 10 ml (doua lingurite) pentru cei cu varsta de peste 6 ani, de la doua la patru ori pe zi, efectuand ultima administrare inainte de culcare.

Agitati inainte de utilizare. Contine lingurita de dozare. Dupa utilizare, inchideti bine flaconul si spalati temeinic lingurita de dozare. Dupa deschidere, utilizati produsul in termen de trei luni.

Avertizari

A nu se utiliza in caz de hipersensibilitate sau alergie individuala la una sau mai multe componente ale produsului. In cazul in care simptomele nu se imbunatatesc, va recomandam sa consultati medicul. A se pastra la temperatura camerei si ferit de surse de lumina si caldura. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici.

Compozitie

Grintuss pediatric sirop este formulat cu complexe moleculare vegetale precum rasinile, polizaharidele si flavonoidele. Aceste substante, alaturi de miere, ii confera produsului o proprietate mucoadeziva, protectoare si emolienta, si un gust foarte placut.

SUBSTANTE FUNCTIONALE:

Miere*;
Complex molecular din Rasini, Polizaharide si Flavonoide din Grindelia*, Patlagina* si Helichrysum* (Poliresin®);
Titrat in polizaharide (greutate moleculara > 20.000 Dalton) ≥ 20%

Contine de asemenea: Zahar din Trestie de zahar*; Apa; Uleiuri esentiale de: Lamaie, Portocal dulce, Mirt; Aroma naturala de Lamaie; Guma arabica; Guma xantan.

Doza de yuga

Doza de Yuga: este un ‎produs pe baz‎a‎ de miere si complexe moleculare care desfasoara o actiune protectoare si, in consecinta, calmanta asupra cailor respiratorii superioare.

Actioneaza asupra tusei uscate combatand iritatia mucoasei si asupra tusei productive favorizand hidratarea si eliminarea mucusului.

Indicatii si recomandari:  este indicat pentru tratamentul tusei, atat uscate cat si productive, in cazul copiilor incepand cu varsta de 1 an. Grintuss protejeaza mucoasa, calmeaza iritatia, hidrateaza si favorizeaza eliminarea mucusului prin intermediul usor mecanisme de actiune inovatoare: Efect de bariera: formeaza o pelicula protectoare care adera la mucoasa si o protejeaza contra contactului cu agentii iritanti actiune musoregulatoare: promoveaza hidratarea mucusului si ii favorizeaza eliminarea actiune lubrifianta: reduce frecarea la nivelul faringelui, care cauzeaza tuse Grintuss moduleaza tusea fara a o suprima, respectand astfel rolul important de aparare a cailor respiratorii superioare al acestei

SKU 00038-1015281
EAN 8032472009436
Brand Aboca
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Sumar review-uri

100%

5

4

3

2

1
Scor total
1 recenzie
5.00
Scrie un review
Pentru produsul
GrinTuss Pediatric sirop, 180g, Aboca
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.