LenoDiar adult, 20 capsule. Aboca

Ratings:
100% of 100

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 30,87 Lei 32,49 Lei
Descriere produs

Proprietati:
- indicat in tratamentul diareei avand diferite cauze (infectii virale, sindroame gripale caracterizate prin diaree, diaree functionala, diaree iatrogena – produsa de administrarea de medicamente, direea calatorului);
- datorita Actitan-P, combate diareea fara a bloca functia sa de aparare, prin 3 actiuni specifice: scut proteic - fractia taninica interactioneaza cu proteinele, creand un „scut proteic” cu actiune de reparare si bariera, dar si de sechestrare a proteinelor virale, bacteriene si inflamatorii, actiune antioxidanta - protejeaza mucoasa si flora bacteriana impotriva daunelor oxidative, actiune eubiotica - favorizeaza reechilibrarea florei bacteriene locale;
- reduce evacuarile si normalizeaza consistenta materiilor fecale fara a bloca intestinul si mecanismele sale de aparare;
- nu provoaca cosntipatie;
- usor de administrat chiar si in caz de greata, gust placut;
- dispozitiv medical 100% natural, fara gluten.

Ingrediente active:
Actitan-P, complex molecular natural din taninuri (din Turita Mare, Sclipet) si polifenoli (din Maslin si Turmeric). Titrat in taninuri totale ≥ 7.8%.

Mod de administrare:
2 capsule de 2-3 ori pe zi, in functie de intensitatea afectiunii.

Prezentare:
20 capsule

Doza de yuga

Doza de Yuga:  este indicat in tratamentul diareei acute si in cazul recidivei diareei cronice. Produsul reduce evacuarile diareice respectand functia intestinului.
Diareea este un fenomen asociat unei stari de iritatie si de inflamare a mucoasei intestinale produsa de diferite cauze. Este caracterizata de o crestere a secretiei si/sau de o absorbtie redusa a lichidelor, asociate unei cresteri a motilitatii intestinale.
in afara de disconfort si de durere, diareea prezinta riscul de deshidratare, pierderea de vitamine si minerale si un dezechilibru al florei bacteriene intestinale.

Indicatii si recomandari: este indicat in tratamentul diareei acute avand diferite cauze (infectii virale, sindroame gripale caracterizate prin diaree, diaree iatrogena produsa de administrarea de medicamente, stari de stres, obiceiuri alimentare incorecte si un stil de viata neadecvat, diareea calatorului, schimbari hormonale precum cele din timpul menstruatiei) si pentru tratamentul recidivei diareei cronice (precum IBS - sindromul de intestin iritabil, diaree functionala, boli intestinale inflamatorii, etc.) in asociere cu tratamentul medicamentos specific. Produsul este indicat pentru adulti si tineri incepand cu varsta de 12 ani.

SKU 00038-1015376
EAN 8032472013679
Brand Aboca
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Sumar review-uri

100%

5

4

3

2

1
Scor total
1 recenzie
5.00
Scrie un review
Pentru produsul
LenoDiar adult, 20 capsule. Aboca
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.