Acid Folic, 25 capsule, Pro Natura

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

4,49 Lei
Descriere produs

Ingrediente Acid Folic: acid folic pulbere 0,005g/cps; laptisor de matca liofilizat 0,065g/cps.

Acidul folic face parte din grupul vitaminelor B (vit. B9) si este foarte important pentru buna formare a tubului neuronal la fat. Daca sarcina este programata este bine a se consuma si 2-3 luni premergator sarcinii. In plus s-a dovedit faptul ca 35% 38% din persoanele depresive au un nivel scazut de folat in sange, iar asocierea antidepresivelor cu acid folic a avut rezultate pozitive in reducerea depresiei. In compozitia laptisorului de matca se regasesc proteine, lipide, enzime, zaharuri reducatoare, substante minerale, hormoni si precursori hormonali, vitamine (complex B, vitamine A, C, E), aminoacizi, acizi grasi, acetil-colina. Prin complexul B are rol important in procesele de respiratie celulara, precum si in metabolismul glucidic, lipidic, protidic. Tot vitaminele B (B6 si B12) favorizeaza o buna absorbtie a acidului folic. Prin prezenta acetil-colinei este implicat n transmiterea influxului nervos. Contine gelatina, precursor al colagenului, iar globulinele din compozitia sa au rol imunostimulator.

Mod de administrare Acid Folic:

1cps/zi, dimineata, cu un pahar de apa Pi sau apa plata, premergator sarcinii si in primele 3-6 luni de sarcina.

3cps/zi, nainte de mese, cu un pahar de apa Pi sau apa plata, pe o perioada de 6 saptamni. Se asociaza tratamentului antidepresiv.

 

Doza de yuga

Doza de yuga: Acidul folic innobilat cu laptisor de matca este ajutorul ideal ce sustine buna dezvoltare intrauterina a copilului, starea de bine a mamei, dar si a persoanelor adulte in general.

 

Indicatii si recomandari: Aport nutritiv in sarcina, adjuvant in tratamentul depresiei.

SKU 00038-1030081
EAN 6420488008314
Brand PRO Natura
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Acid Folic, 25 capsule, Pro Natura
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.