Servetele umede copii aloe vera, 56 bucati, Huggies

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 4,54 Lei 6,49 Lei
Descriere produs

Descriere produs: Servetelele umede pentru copii Huggies Aloe sunt concepute din fibre naturale, ajutand la prevenirea naturala a iritatiilor din zona scutecului copilului.

Ingrediente: 65% fibre naturale; 98% apa; 0% fenoxietanol, parabeni si alcool; cu extract de aloe vera si vitamina E, cu un pH echilibrat si cu fibre naturale absorbante pentru o piele sanatoasa (65% celuloza). Fara senzatia de efect "lipicios"

Mod de prezentare: 56 buc

Mod de utilizare: Servetelele umede Huggies Aloe sunt ideale pentru pielea delicata a nou-nascutului, au o structura stratificata, si prin urmare elimina cu usurinta murdaria. Fibrele naturale biodegradabile, extractul de Aloe Vera si continutul de Vitamina E creeaza o atingere fina, care lasa in urma o piele curata si catifelata si un bebe fericit. Nu contine parfum si parabeni, astfel incat pielea sensibila a bebelusului sa fie protejata 100%.

Atentionari si precautii: A nu se lasa la indemana copiilor.
Contraindicatii:

Doza de yuga

Doza de yuga: O piele curata si catifelata si un bebe fericit!

Indicatii si recomadari : Servetele umede Huggies Aloe sunt potrivite pentru pielea delicata a bebelusului datorita pH-ului echilibrat si lipsei de alcool in compozitia sa. Dupa utilizarea lor, nu apare senzatia de efect "lipicios". Pielea bebelusului dvs. este curata si sanatoasa.

SKU 00038-1008643
EAN 5029053550152
Brand HUGGIES
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Servetele umede copii aloe vera, 56 bucati, Huggies
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.