Ceai anason, 20 plicuri, StefMar

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 2,55 Lei 2,81 Lei
Descriere produs

Mod de preparare: Infuzia se prepara in fiecare zi, nu se pastreaza de pe o zi pe alta.

Contraindicatii: Sarcina, tumori benigne sau maligne, mamare sau genitale, ulcer gastric si duodenal, colita, alergie la anason.Se utilizeaza cu prudenta la pacientii cu teren alergic. Fructele vechi (peste 3 ani) sau depozitate in conditii improprii (umezeala) nu se folosesc deoarece devin toxice.

Mod de prezentare : vrac 50 gr

Doza de yuga

Doza de yuga:  Anasonul face parte din familia Apiaceae, fiind o planta aromatica, erbacee, anuala, heliofila, care prefera clima calda. Cultivat din timpuri indepartate in Asia Mica, a fost raspandit ulterior atat in Europa cat si pe alte continente. Planta are frunze putine si rare, florile mici si de culoare alba fiind dispuse sub forma de umbrela. Fructele sunt mici si verzi, putand fi culese de la sfarsitul lunii august pana la sfarsitul lunii septembrie. Se mai numeste anason romanesc, anis, anos, badean, chimion de gradina, hanos, molotru, onis, secarea. 

Indicatii si recomandari :  Tonic digestiv, antispastic, diuretic, aperitiv, vermifug, emenagog (declanseaza ciclul menstrual), galactogog, stimuleaza secretiile glandulare (salivare, gastrice, intestinale, biliare, mamare), estrogenic, actioneaza asupra lobului anterior al hipofizei, carminativ, eupeptic; in doze mici este expectorant, iar in doze mari este antiseptic, stopand procesele fermentative de la nivelul intestinului gros. Ceai de anason se utilizeaza ca adjuvant in: colici intestinale, balonare, colici abdominale la sugari, anorexie (lipsa poftei de mancare), insuficienta pancreatica, indigestii, pentru marirea secretiei de lapte la lauze, dismenoree, dureri menstruale, bronsite, tuse spastica, astm, gripa, astenie, voma psihogena, viermi intestinali.

SKU 00038-1027998
Brand STEF MAR
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Ceai anason, 20 plicuri, StefMar
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.