Ceai antibalonare , 50g, StefMar

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 3,50 Lei 3,85 Lei
Descriere produs

 

Ingrediente: fructe de Chimen (Carum carvi), fructe de Anason (Pimpinella anisum), fructe de coriandru (Coriandrum sativum), radacina de Ghimbir (Zingiber officinalis), frunze de Salvie (Salvia officinale), parti aeriene de Roinita (Melissa officinalis), floarea de Salcam (Robinia pseudacacia).

Mod de preparare si utilizare: Infuzie: – la o cana (250ml) de apa clocotita de adauga 2 pliculete de ceai, se lasa 10-15 minute acoperita. Se administreaza 3 cani cu infuzie pe zi, dupa mesele principale.

Contraindicatii: A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. Respectand dozele recomandate nu prezinta contraindicatii sau reactii adverse.

Mod de prezentare : vrac 50 gr

Doza de yuga

Doza de yuga:  Ceaiul antibalonare digestiv este o combinatie de 7 plante medicinale care actioneaza sinergic pentru functionarea normala a sistemului digestiv. Fructele de Coriandru, Chimen, Anason, precum si frunzele de Roinita si radacina de Ghimbir contribuie la eliminarea disconfortului digestiv datorita uleiurilor volatile, a gingerolului si alcaloizilor, constituenti prezenti in combinatia acestor plante. Salvia prin continutului sau de substante active, relaxeaza muschii stomacului, stimuleaza secretia bilei si produce expulzarea toxinelor din organism. Floarea de Salcam protejeaza mucoasa gastrica si reduce disconfortul digestiv.

SKU 00038-1028004
Brand STEF MAR
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Ceai antibalonare , 50g, StefMar
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.