Anxin, 20 capsule,  Plantextrakt

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

16,40 Lei
Descriere produs

Anxin contribuie la ameliorarea simptomelor cauzate de: stari anxioase, agitatie, nervozitate, oboseala, iritabilitate, imbunatatirea calitatii somnului in insomniile datorate starilor anxioase

Compozitie (capsule):

Extract de Hypericum perforatum - herba (Sunatoare)

Sunatoarea contine uleiuri volatile, flavonoide, hiperina, acizi organici (cafeic, clorogenic), taninuri, derivati antracenici (hipericina, pseudohipericina), rezine, colina, betacaroten, fitoncide.
Datorita prezentei acidului clorogenic, hipericinei si pseudohipericinei sunatoarea are actiune antiseptica, antiinflamatorie, decongestiva, dezinfectanta, astringenta, antidiareica, cicatrizanta.
Datorita substantelor amare are actiune colagoga, stimulenta a digestiei, scade aciditatea gastrica, flavonozidele au actiune vasodilatatoare, hipotensiva, ajuta la eliminarea surplusului de apa din organism, iar datorita uleiurilor volatile si a colinei are actiune calmanta si sedativa asupra sistemului nervos.
Extract de Passiflora incarnata - herba (Floarea pasiunii)

Floarea-pasiunii are proprietati sedative, anxiolitice, analgezice, hipotensoare si antispastice.
Preparatele din floarea-pasiunii se folosesc in insomnii, stari de anxietate, stari de stres, mai ales cele insotite de incordare musculara, stari de iritabilitate nervoasa, gastrite, colite, nevralgii, atsm.

Extract de Camellia sinensis – folium (Ceai verde)

Green tea este un tip de ceai obtinut din frunzele de Camelia sinensis, originar din Asia, cunoscut ca antioxidant, imunomodulator, pentru actiunea diuretica, reglarea tensiunii arteriale, scaderea nivelului crescut de colesterol din sange, reglarea nivelului glicemic sanguin, cresterea nivelului serotoninei si dopaminei si pentru efectul tonic si energizant asupra organismului.

Mod de administrare:
Adulti si copii peste 14 ani:
Capsule: cate o capsula de 2 ori pe zi, inainte de mese, administrata cu un pahar cu apa. A doua administrare din zi se poate face seara, inainte de culcare, pentru cei care sufera de insomnie cauzata de stari anxioase.
Atentionari:
 Poate avea efect fotosensibilizant datorita extractului de Hypericum perforatum (Sunatoare). Se recomanda evitarea expunerii prelungite la soare. 

Hypericum perforatum poate creste nivelul enzimelor de metabolizare al unor medicamente, scazand nivelul seric al acestora.

Atentionare in cazul tratamentelor cu: antidepresive serotoninergice, SSRI, contraceptive hormonale, anticoagulante, digoxina, teofilina, inhibitori de HIV-1 proteaza, inhibitori de non-nucleozid revers transferaza, imunosupresoare, antiepileptice.

Daca simptomele nu dispar, este necesara instituirea unui tratament medicamentos.

Doza de yuga

Doza de yuga: Scapa de oboseala si insomniile datorate de starile anxioase, cu Anxin de la Plantextrakt!

Indicatii si recomandari: Nu se administreaza in sarcina si alaptare. Poate da reactii alergice in cazul persoanelor sensibile la oricare dintre componente.

SKU 00038-1026040
Brand Plant Extrakt
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Anxin, 20 capsule,  Plantextrakt
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.