Apa de trandafiri, 100ml, Adams Vision

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

18,00 Lei
Descriere produs

Extrasa din petalele speciei Rosa Damascena, apa de trandafir a fost folosita inca din antichitate, atat in cosmetica cat si in medicina. Iata cateva beneficii ale apei de trandafiri: revigoreaza tenul, amelioreaza reumatismul si durerile lombare, amelioreaza transpiratia, inlatura oboseala si calmeaza.

Este ideal pentru ten, datorita proprietati antiseptice, antibacteriene si cicatrizante, apa de trandafiri este calmanta si amelioreaza aspectul pielii uscate. In acelasi timp, limiteaza excesul de sebum datorita proprietatilor astringente.

Totodata se poate obtine un balsam excelent pentru buze. Se amesteca doua lingurite de miere putin incalzita si doua lingurite de apa de trandafiri pana la omogenizare si se foloseste amestecul obtinut pentru masarea buzele. Balsamul are efect hidratant si calmant pentru buzele crapate. Pe langa faptul ca hidrateaza pielea si buzele crapate apa de trandafiri este ideal si pentru masarea scalpului pentru a revigora circulatia sanguina. Sau se poate pulveriza direct pe par, pentru a-l ajuta sa se regenereze. Pentru fire foarte uscate sau impotriva caderii parului nu ezitati sa folositi apa de trandafiri (se aplica zilnic, timp de o saptamana).

Prezentare: 100 ml

Doza de yuga

Doza de yuga: Este ideal pentru ten, datorita proprietati antiseptice, antibacteriene si cicatrizante, apa de trandafiri este calmanta si amelioreaza aspectul pielii uscate.

Indicatii si recomandari: Pentru fire foarte uscate sau impotriva caderii parului nu ezitati sa folositi apa de trandafiri (se aplica zilnic, timp de o saptamana), se poate pulveriza direct pe par, pentru a-l ajuta sa se regenereze.

SKU 00038-1027536
EAN 6424842003458
Brand Adams Vision
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Apa de trandafiri, 100ml, Adams Vision
ca