Crema de fata Apidermin, 30ml, Complex Apicol

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

9,70 Lei
Descriere produs

Laptisorul de matca, hrana regala, complex de vitamin B, C, D si E , este o substanta naturala cu numeroase principii nutritive, fiind un concentrat biologic bogat in substante proteice: lipide, glucide si vitamine, activand circulatia sangelui. Datorita actiunii de regenerare asupra celulelor, laptisorul de matca este una dintre cele mai puternice substante naturale cu efect antirid. 

Retinol A sau vitamina A, datorita actiunii sale antioxidante ajutand la reducerea ridurilor fine si micsorarea porilor. Absorbit de piele, retinolul A, duce la cresterea productiei colagenului, bariera naturala a pielii impotriva factorilor agresivi din atmosfera.  Ceara naturala de albine completeaza laptisorul de matca si  Retinol A fixand apa si substantele hranitoare in celulele pieli 

Mod de utilizare: Crema se aplica prin masaj usor al pielii in directia ridurilor. Se poate folosi atat seara cat si dimineata, fiind o bariera impotriva agresiunii mediului inconjurator.

Atentionari si precautii: Apidermin crema de fata poate fi utilizata atat seara, cat si dimineata.

 

Doza de yuga

Doza de yuga: Crema de fata Apidermin contine laptisor de matca, un ingredient esential pentru ingrijirea tenului, considerat un tratament regal, deoarece este principala hrana a reginei albinelor. 

Indicatii si recomandari: Ideal pentru tenuri uscate, foarte uscate, obosite si deshidratate.

SKU 00038-301601
Brand Complex Apicol
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Crema de fata Apidermin, 30ml, Complex Apicol
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.