Arahide crude, 150g, Alevia

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 5,01 Lei 5,50 Lei
Descriere produs

Arahidele (Arachis Hipogaea) fac parte din familia Leguminoaselor si sunt alimente care concentreaza o multitudine de nutrienti, vitamine, antioxidanti si minerale. Sunt o sursa naturala de energie. Produsele pe baza de arahide au un continut bogat de nutrienti. Ajuta in situatii de surmenaj intelectual sau oboseala fizica accentuata.

Mod de consum: Pot fi consumate ca atare sau in salate si iaurt.

Ingrediente: Arahide crude intregi 100%.

Atentionari si precautii: A se pastra la loc uscat, ferit de lumina si caldura .Poate contine gluten. Poate contine urme de fructe cu coaja lemnoasa si seminte de susan. Continutul de sare din produs se datoreaza prezentei in mod natural a sodiului in acesta. Contraindicat persoanelor alergice la oricare dintre ingredientele produsului.

Doza de yuga

Doza de yuga: Arahidele sunt considerate o sursa naturala de energie datorita continutului bogat de nutrienti. Contin proteine si fibre, ideale pentru fortificarea sistemului imunitar.

Indicatii si recomandari: Prin continutul lor, arahidele crude, consumate zilnic, contribuie la protejarea sistemului imunitar impotriva radicalilor liberi.Arahidele crude contin compusi cu efect anti-imbatranire, ce stimuleaza regenerarea tesuturilor pielii.Acest aliment asigura senzatia de satietate pentru un timp cat mai indelungat si contribuie la diminuarea nivelului de colesterol din organism.

SKU 00038-1008314
Brand Alevia
EAN 6423602007071
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Arahide crude, 150g, Alevia
ca