Armurariu ceai, 100g, Dacia Plant

Ratings:
100% of 100

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 5,49 Lei 5,99 Lei
Descriere produs

Armurariul face parte din familia Asteraceae, fiind o planta care se foloseste de peste 2000 de ani ca remediu pentru tratarea bolilor de ficat si vezica biliara. Primele utilizari in scopuri medicinale ale plantei au fost realizate de catre medicul grec Dioscoride, care folosea armurariu pentru tratarea muscaturilor de sarpe. Planta are frunzele ovale cu nervuri prelungite marginal in cate un ghimpe lung. Florile rosii, tubuloase sunt de asemenea terminate in ghimpi. Fructele, de forma cilindrica si culoare brun-cenusiu se recolteaza in luna septembrie. Se mai numeste armurar, buruiana-armurarii, crapusnic, scai pestrit sau ciulinul laptelui.

Ingrediente: Armurariu (Silybum marianum).

Mod de utilizare: Pulbere - planta se macina fin cu o rasnita electrica. Se ia o lingurita rasa de 4 ori pe zi, pe stomacul gol. Pulberea se tine sub limba timp de 10-15 minute, dupa care se inghite cu apa.

Macerat la rece - se prepara dintr-o lingura de planta adaugata la 250ml de apa, se mentine timp de 6-8 ore la temperatura camerei, apoi se strecoara si se bea pe stomacul gol. Se administreaza 3 cani cu macerat pe zi, cu 30 min. inainte de mese.

Infuzie - se prepara dintr-o lingura cu planta adaugata la 250ml de apa clocotita, se mentine timp de 15 min. la temperatura camerei, apoi se strecoara si se bea pe stomacul gol. Se administreaza 3 cani cu infuzie pe zi, cu 30 min. inainte de mese.

Atentionari si precautii: Nu se recomanda persoanelor care au intoleranta la armurariu.

 

Doza de yuga

Doza de yuga: Ceaiul este recomandat pentru protejarea si regenerarea celulelor hepatice.

Indicatii si recomandari: Contribuie la protejarea si regenerarea celulelor hepatice, indepartarea compusilor toxici din ficat, tonifierea ficatului, sustinerea si normalizarea functiilor hepatice.

SKU 00038-1010007
Brand DACIA PLANT
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Sumar review-uri

100%

5

4

3

2

1
Scor total
1 recenzie
5.00
Scrie un review
Pentru produsul
Armurariu ceai, 100g, Dacia Plant
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.