Pret
Armurariul face parte din familia Asteraceae, fiind o planta care se foloseste de peste 2000 de ani ca remediu pentru tratarea bolilor de ficat si vezica biliara. Primele utilizari in scopuri medicinale ale plantei au fost realizate de catre medicul grec Dioscoride, care folosea armurariu pentru tratarea muscaturilor de sarpe. Planta are frunzele ovale cu nervuri prelungite marginal in cate un ghimpe lung. Florile rosii, tubuloase sunt de asemenea terminate in ghimpi. Fructele, de forma cilindrica si culoare brun-cenusiu se recolteaza in luna septembrie. Se mai numeste armurar, buruiana-armurarii, crapusnic, scai pestrit sau ciulinul laptelui.
Ingrediente: Armurariu (Silybum marianum).
Mod de utilizare: Pulbere - planta se macina fin cu o rasnita electrica. Se ia o lingurita rasa de 4 ori pe zi, pe stomacul gol. Pulberea se tine sub limba timp de 10-15 minute, dupa care se inghite cu apa.
Macerat la rece - se prepara dintr-o lingura de planta adaugata la 250ml de apa, se mentine timp de 6-8 ore la temperatura camerei, apoi se strecoara si se bea pe stomacul gol. Se administreaza 3 cani cu macerat pe zi, cu 30 min. inainte de mese.
Infuzie - se prepara dintr-o lingura cu planta adaugata la 250ml de apa clocotita, se mentine timp de 15 min. la temperatura camerei, apoi se strecoara si se bea pe stomacul gol. Se administreaza 3 cani cu infuzie pe zi, cu 30 min. inainte de mese.
Atentionari si precautii: Nu se recomanda persoanelor care au intoleranta la armurariu.
Doza de yuga: Ceaiul este recomandat pentru protejarea si regenerarea celulelor hepatice.
Indicatii si recomandari: Contribuie la protejarea si regenerarea celulelor hepatice, indepartarea compusilor toxici din ficat, tonifierea ficatului, sustinerea si normalizarea functiilor hepatice.
SKU | 00038-1010007 |
---|---|
Brand | DACIA PLANT |
Livrat de | YUGA |
Vanzator | YUGA |
-
Aroma puternica si perfecta
Acest ceai a devenit rapid preferatul meu datorita aromei unice si puternice pe care il are. Il consum in fiecare zi, impreuna cu familia sau chiar la birou, in pauzele de masa.