Ashwagandha pulbere, BIO, 125 g, Obio

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 26,49 Lei 30,99 Lei
Descriere produs

Ashwagandha pulbere bio este un produs cu traditie in ayurveda.
Pulberea de ashwagandha este folosita de medicii ayurveda pentru a intari sistemul nervos, si pentru a preveni stari de depresie, stres, iritabilitate.
In India, pulberea de ashwahandha este folosita si ca tonic sexual, ca si tonic muscular, este data copiilor care sunt sub greutatea optima.

Ingrediente produs: carbohidrati, fibre, proteine, calciu, fier, caroten si Vitamina C. In plus, ashwagandha contine numeroase substante naturale benefice: flavonoizi, antioxidanti, alcaloizi, aminoacizi, steroli, tanini, lignani.

Atentionari si precautii:  In cantitati mari, ashwagandha poate provoca dureri de stomac, diaree, stari de greata si voma. Femeile insarcinate sunt sfatuite sa evite ashwagandha, deoarece aceasta planta are proprietati abortive. 

Doza de yuga

Doza yuga:

Ashwagandha este o planta adaptogena, adica are abilitatea de a ajuta organismul uman sa managerieze stresul. Radacina, fructele, semintele si frunzele ei au fost folosite de-a lungul timpului in scop medicinal, pentru imbunatatirea concentrarii, cresterea nivelului de energie, tratarea artritei, anxietatii, insomniilor, diabetului, muscaturilor de sarpe, tuberculozei, astmului, bronsitei, constipatiei, problemelor menstruale si bolilor cronice de ficat. In prezent, ashwagandha este vanduta sub forma de supliment alimentar .

Indicatii si recomandari:

Poti lua ashwagandha pudra cu apa sau – daca nu ii suporti gustul amarui – amestecata in smoothie-uri, in lapte vegetal ori incorporata in diverse retete. Pulberea de ashwagandha poate fi transformata si in ceai, fierband 1 lingurita intr-o cana de apa, timp de 10 minute.

SKU 00038-1008890
EAN 6426333000397
Brand Obio
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Ashwagandha pulbere, BIO, 125 g, Obio
ca