Fiole cu colagen,10 buc, 2ml, Aslavital

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 38,49 Lei 54,99 Lei
Descriere produs

Beneficii Aslavital fiole cu colagen
•Efect intensiv de hidratare
•Cresterea elasticitatii pielii
•Ten mai tanar si mai sanatos

Mod de utilizare:
Se scurge tot serul in partea de jos a fiolei, dupa care fiola se pozitioneaza cu punctul de rupere in fata. Pentru protejarea mainilor, fiola se infasoara intr-un servetel inainte de rupere.
Continutul unei fiole se rastoarna in palma si se aplica prin masaj usor pe fata proaspat demachiata. Tot continutul fiolei se foloseste pentru o singura aplicare. Dupa absorbtia serului, se aplica crema de intretinere zilnica din gama Aslavital Mineralactiv. Fiolele se folosesc dimineata si seara.

 

Compozitie Aslavital fiole cu colagen:
• Complexul Ferulan (ulei de orez si acid ferulic), asigura protectie impotriva stresului oxidativ crescand gradul de protectie al pielii, ceea ce ii confera acesteia un aspect tanar si sanatos.
• Complexul unic Argila naturala si extract organic de Goji are puternice efecte de energizare a pielii si celulelor, regenereaza, hidrateaza si tonifica pielea. Fara parabeni.

Atentionari si precautii: A se evita zona ochilor.

 

Doza de yuga

Doza de Yuga: Frumusetea consta in ingrijirea zilnica a tenului.

Indicatii si recomandari: Fiolele cu colagen Aslavital atenueaza ridurile, gratie aportului de colagen si elastina, gradul de hidratare si elasticitate a pielii fiind mult imbunatatit. Fiolele cu colagen Aslavital sunt recomandate pentru varste de la 25 de ani in sus, pentru toate tipurile de ten.
Pierderea elasticitatii si fermitatii pielii este cauzata de scaderea nivelului de colagen din piele, care incepe sa descreasca dupa varsta de 25 de ani.

SKU 00038-1009360
EAN 5943000103379
Brand ASLAVITAL
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Fiole cu colagen,10 buc, 2ml, Aslavital
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.