Crema SFP50+, 50ml, Avene

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

48,00 Lei
Descriere produs

Proprietati

- Pre-tocoferil, un precursor al vitaminei E, cu proprietati antioxidante;
- bogat in apa termala Avene si in complexul activ anti-imbatranire cutanata„ AscofiliteTM” combinat cu complexul de protectie exclusiv Sunsitive, ajuta la prevenirea imbatranirii cauzate de razele solare;
- transparenta la aplicare, textura sa hidrateaza pielea sensibila si o lasa supla, catifelata si cu senzatie de confort;
- nu contine parfum;
- este hipoalergenic si non-comedogenic.

Ingrediente

AVENE THERMAL SPRING WATER (AVENE AQUA), C12-15 ALKYL BENZOATE, DICAPRYLYL CARBONATE, METHYLENE BIS-BENZOTRIAZOLYL TETRAMETHYLBUTYLPHENOL [NANO], DIISOPROPYL ADIPATE, WATER (AQUA), SILICA, BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE, DIETHYLHEXYL BUTAMIDO TRIAZONE, ALCOHOL (ALCOHOL DENAT), ALUMINUM STARCH OCTENYLSUCCINATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, C10-18 TRIGLYCERIDES, DECYL GLUCOSIDE, GLYCERYL STEARATE, PEG-100 STEARATE, POTASSIUM CETYL PHOSPHATE, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, ASCOPHYLLUM NODOSUM EXTRACT, BENZOIC ACID, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, CAPRYLYL GLYCOL, DISODIUM EDTA, GLYCERYL BEHENATE, GLYCERYL DIBEHENATE, PROPYLENE GLYCOL, SODIUM HYDROXIDE, STEARYL ALCOHOL, TOCOPHEROL, TOCOPHERYL GLUCOSIDE, TRIBEHENIN, XANTHAN GUM.

Mod de utilizare

Inainte de orice expunere la soare, aplicati o medie de 6 doze pe fata si gatul unui adult. Repetati frecvent aplicarea pentru a mentine eficacitatea. Formulat sa reduca riscul de alergii.
*Reducand cantitate reduceti semnificativ nivelul de protectie.
Aplicati produsul fotoprotector inainte de expunerea la soare. Repetati frecvent aplicarea pentru a mentine protectia, in special dupa inot, daca transpirati sau in cazul uscarii cu un prosop.

Precautii

Evitati expunerea la soare intre orele 12 si 16. Utilizarea unui produs fotoprotector nu trebuie sa justifice expunerea la soare pe o perioada mai lunga.
Expunerea excesiva la soare este un pericol grav pentru sanatate. Utilizati imbracaminte de protectie (palarie, ochelari, tricou etc.). Bebelusii si copiii mici trebuie sa evite expunerea la soare. Evitati contactul cu ochii. In caz de contact cu ochii, clatiti cu apa din abundenta.

Prezentare

50 ml

Doza de yuga

Doza de yuga: Ofera protectie UVB si UVA cu spectru larg datorita combinatiei sale de ingrediente active: protectie Sunsitive, care combina filtre solare fotostabile cu eficienta de lunga durata;

Indicatii si recomandari: Textura sa uscata la atingere, transparenta la aplicare, protejeaza si hidrateaza pielea sensibila.

SKU 00038-1028205
EAN 3282770100037
Brand Avene
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Crema SFP50+, 50ml, Avene
ca