DermAbsolu crema anti-imbatranire ochi, 15 ml, Avene

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

147,00 Lei
Descriere produs

Avene DermAbsolu crema anti-imbatranire ochi 15ml are o textura nutritiva, hidratanta si un aplicator metalic pentru efectuarea unui masaj la utilizare cu efect de inviorare, pentru iluminarea si revitaliarea ochilor. Crema pentru intinerirea ochilor este formulata special pentru zona din jurul ochilor, pentru femeile cu pielea sensibila care isi doresc sa combata pleoapele cazute, ridurile din jurul ochilor si pierderea densitatii si a luminozitatii. Este un tratament anti-imbatranire care ajuta pielea sa lupte impotriva pierderii densitatii si luminozitatii ridurilor si a liniilor subtiri din jurul ochilor.

Mod de utilizare: Utilizati dimineata si/sau seara, prin masajul usor al zonei conturului ochilor si de-a lungul arcadei. 

Exclusiv pentru uz extern.

Evitati contactul cu ochii.

Mod de prezentare: 15ml.

Doza de yuga

Doza de yuga: Potenteaza experienta senzoriala: formule deosebite, dezvoltate cu grija, texturi matasoase, senzatie bogata de balsam, usor pigmentate, texturi hidratante, hranitoare.

Indicatii si recomandari: Se recomanda femeilor cu pielea sensibila care isi doresc sa combata pleoapele cazute, ridurile din jurul ochilor si pierderea densitatii si a luminozitatii.

SKU 00038-1028214
Brand Avene
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
DermAbsolu crema anti-imbatranire ochi, 15 ml, Avene
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.