DermAbsolu crema remodelanta pigmentata, 40 ml,Avene

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

117,27 Lei
Descriere produs

Avene DermAbsolu crema remodelanta pigmentata 40ml este ideala pentru a reda elasticitatea, densitatea si confortul pielii sensibile. Cu textura nuantatoare transparenta este potrivita tuturor tipurilor de ten sensibil. Efect de antiimbatranire a pielii. Reda densitatea si fermitatea pielii datorita combinatiei de polifenoli din vanilie ce potenteaza efectul acidului hialuronic. Contribuie la regenerarea celulara pentru un aspect ferm al tenului. Hidrateaza intens pielea pentru un aspect natural cu efect de lunga durata. Amplifica sinteza naturala a lipidelor din piele. Pigmentii de colorare subtili ofera tenului o nuanta uniforma cu efect de stralucire sanatoasa si piele redensificata. Protejeaza pielea de razele UV avand SPF30 datorita filtrelor solare. Bogata in apa termala Avene cu efect calmant si anti-iritant ce confera senzatia de confort. Formula hipoalergenica si non-comedogenica.

Mod de utilizare: Curatati pielea cu laptele demachiant potrivit tenului, apoi aplicati crema dimineata, pe pielea curata si uscata de pe fata, gat si decolteu.

Mod de prezentare: 40ml.

Doza de yuga

Doza de yuga: Ajuta pielea sa lupte impotriva semnelor vizibile de imbatranire cutanata, avand un efect general asupra intregii fete, gratie unei asocieri unice de ingrediente active anti-imbatranire cutanata.

Indicatii si recomandari: Indicata pentru piele lipsita de densitate, ten colorat neuniform, cu disconfort.

SKU 00038-1028215
EAN 3282770201727
Brand Avene
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
DermAbsolu crema remodelanta pigmentata, 40 ml,Avene
ca