Lapte protectie solara adulti SPF 50+, 100ml, Avene

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

72,00 Lei
Descriere produs

Spectru foarte larg de protectie UV foarte puternica datorita unei asocieri exclusive de ingrediente, sunsitive protection. Complex fotoprotector stabil si efficient pentru o perioada
indelungata de timp. Pretocoferil - este puternic anti-oxidant, iar apa termala avene are proprietati calmante si anti-iritante. Transparenta la aplicare, textura sa fluida protejeaza si hidrateaza pielea sensibila, in special pe cea a copilului. Aplicati un strat generos in mod frecvent.

Mod de administrare

Aplicati produsul fotoprotector inainte de expunerea la soare.
Reaplicati frecvent pentru a mentine protectia, in special dupa inot, dupa ce ati transpirat sau dupa ce v-ati uscat cu prosopul. Evitati expunerea la soare intre orele 12-16. Doar pentru ca utilizati un produs cu fotoprotectie nu inseamna ca puteti prelungi expunerea la soare. Excesul expunerii la soare poate fi un pericol pentru sanatate. Folositi haine care sa va protejeze (palarie, ochelari, tricou... ). Bebelusii si copiii mici ar trebui sa evite expunerea la soare. Evitati contactul cu ochii. In caz de contact cu ochii, clatiti cu apa. *elaborata in vederea minimizarii riscurilor de reactii alergice.

Doza de yuga

Doza de yuga: Special realizat pentru pielea hipersensibila si in general pentru toate tipurile de piele expuse intens la soare.

Indicatii si recomandari: Se recomanda aplicarea laptelui inainte de expunerea la soare.

SKU 00038-1035695
EAN 3282770202113
Brand Avene
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Lapte protectie solara adulti SPF 50+, 100ml, Avene
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.