Vitamina B natural, 60 drajeuri, Dacia Plant

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 18,27 Lei 20,30 Lei
Descriere produs

Lipsa de complexul de vitamine B in organism, duce la “bolile secolului”: amorteala, furnicaturi la nivelul picioarelor si mainilor, ameteli, dificultati de gandire, de memorare, slabiciune si oboseala, anemie. Poti combate si preveni aceste situatii cu ajutorul complexului B Natural de la Dacia Plant, produs recomandat pentru vitaminizarea, remineralizarea si imbunatatirea starii generale a organismului.

Ingrediente / comprimat: drojdie (Saccharomyces cerevisiae) imbogatita cu vitamine din complexul B (250 mg); polen (250 mg); ulei esential de salvie (Salvia officinalis) (2 mg); agent de incarcare: celuloza microcristalina; agent antiaglomerant: dioxid de siliciu coloidal.

Actiune terapeutica: procesul de vitaminizare si remineralizare al organismului, protejand organismul de ameteli, amorteli la nivelul picioarelor si mainilor;- functionarea normala a sistemului nervos, imbunatatirea memoriei si reducerea stresului;- imbunatatirea starii generale si a rezistentei organismului, reducand starea de oboseala si extenuare.

Indicatii terapeutice: se utilizeaza ca adjuvant in hipovitaminoza b, carente de vitamine si minerale.

Mod de administrare: Adulti si tineri peste 15 ani -1 comprimat pe zi, cu 30 de minute inaintea mesei. In caz de necesitate se poate administra cate 1 comprimat de 2 ori pe zi, cu 30 de minute inaintea mesei.

Contraindicatii: tumori maligne, intoleranta la polen sau la oricare dintre componentele produsului.

Atentionari si precautii: a nu se lasa la indemana si la vederea copiilor. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata, echilibrata si un stil de viata sanatos.

A se pastra la temperatura camerei, bine inchis, ferit de lumina si umiditate.

Termen de valabilitate: 3 ani.

Tara de origine: Romania

Forma de prezentare: cutie 60 comprimate.

Doza de yuga

Doza de yuga: supliment alimentar 100% natural, fara coloranti si conservanti, absorbtie rapida cu efecte imediate, un comprimat furnizeaza: vitamina B1 (tiamina hidroclorica), vitamina B2 (riboflavina), vitamina B3/PP (niacina), vitamina B5 (acid pantotenic), vitamina B6 (piridoxina hidroclorica), B8 (biotina), vitamina B9 (acid folic), vitamina B12 (cianocobalamina).

Indicatii si recomandari: produsul este recomandat pentru vitaminizarea, remineralizarea si imbunatatirea starii generale a organismului.

 

SKU 00038-1010014
EAN 6421930100105
Brand DACIA PLANT
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Vitamina B natural, 60 drajeuri, Dacia Plant
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.