Beauty Start, 80 capsule, Zenyth

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 77,00 Lei 85,56 Lei
Descriere produs

Beauty Start este un supliment alimentar nutricosmetic, pe baza de colagen, vitamina c, coenzima q10 si acid hialuronic, care ajuta la prevenirea semnelor specifice imbatranirii.
Produsul poate fi folosit de catre tineri si adulti pentru mentinerea sanatatii pielii si pentru prevenirea problemelor la nivelul pielii. De asemenea, produsul poate fi utilizat pentru intretinere si consolidarea efectelor obtinute dupa consumul beauty help. Astfel, dupa o cura de 2-3 luni de beauty help se poate face o cura 2-3 luni pentru consolidarea rezultatelor cu ajutorul beauty start.

Beauty Start contine un complex de peptide de colagen bioactiv hidrolizat verisol, un ingredient important pentru fermitatea si elasticitatea pielii. Supranumit proteina tineretii, colagenul intra in structura pielii, dar si a muschilor, cartilajelor, oaselor, organelor interne.

Doze si mod de administrare

Adulti: cate 2 capsule de doua ori pe zi, dimineata, inainte de masa, si seara, inainte de culcare, sau conform recomandarii specialistului. adulti: cate 2 capsule de doua ori pe zi, dimineata, inainte de masa, si seara, inainte de culcare, sau conform recomandarii specialistului. Capsulele pot fi inghitite ca atare sau pot fi desfacute, iar pulberea - dizolvata in apa inainte de consum. Produsul nu are restrictii privitoare la durata de utilizare si nu creeaza dependenta.

Atentionari si precautii

La dozele recomandate nu au fost semnalate efecte secundare.

Nerecomandat copiilor, femeilor insarcinate sau celor care alapteaza, persoanelor cu alergie la oricare dintre ingrediente.

Prezentare

Flacon cu 80 capsule – 750mg. 

Mai multe detalii pe www.zenyth.ro

Doza de yuga

Doza de yuga: Supliment alimentar cu actiune anti-aging.

Indicatii si recomandari: Recomandat pentru cresterea luminozitatii pielii, reducerea stresului oxidativ, protectie antiaging, netezirea ridurilor fine, redarea fermitatii si elasticitatii pielii, micsorarea porilor dilatati, mentinerea hidratarii pielii, reducerea celulitei, imbunatatirea aspectului parului si unghiilor.

SKU 00038-1036337
EAN 5941872401210
Brand Zenyth
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Beauty Start, 80 capsule, Zenyth
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.