Bien dormir forte, 20 capsule, Fiterman

Ratings:
100% of 100

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 25,21 Lei 29,31 Lei
Descriere produs

Reduce perioada de timp necesara instalarii somnului, imbunatateste calitatea somnului, reduce oboseala, nu produce dependenta, nu produce somnolenta reziduala, specifica medicamentelor de sinteza.

Ingrediente

Lactoza monohidrat, extract de passiflora, extract de mac californian, melatonina, antiaglomeranti (talc, stearat de magneziu).

Ingrediente active per capsula

Extract hidroalcoolic uscat din partea aeriana de passiflora (Passiflora incarnata) standardizat in vitexina - 150 mg.
Extract hidroalcoolic uscat din partea aeriana de mac californian (Eschscholzia californica) standardizat in alcaloizi izochinolinici - 100 mg.
Melatonina – 5 mg.

Mod de administrare

Adulti: se recomanda administrarea unei capsule pe zi, cu aproximativ 30-60 minute inainte de culcare, dupa care se recomanda repaus la pat.
Durata de administrare recomandata este de 2-4 saptamani. Poate fi utilizat si o perioada mai mare, respectiv 8 saptamani neintrerupt, cu conditia ca administrarea sa fie urmata de o pauza de 4 saptamani, dupa care administrarea poate fi reluata.

Prezentare

20 capsule

Doza de yuga

Doza de yuga: Produs cu ingrediente active 100% naturale, concentrat, care vine in ajutorul persoanelor care lucreaza pe timp de noapte sau in conditii de iluminare artificiala, care schimba fusul orar, persoanelor suprasolicitate, in urma unui efort fizic sau intelectual intens, cu oboseala cronica, datorata privarii repetate de somn.

Indicatii si recomandari: Indicat persoanelor care lucreaza pe timp de noapte sau in conditii de iluminare artificiala, care schimba fusul orar, suprasolicitate, in urma unui efort fizic sau intelectual intens, cu oboseala cronica, datorata privarii repetate de somn, varstnice, la care secretia fiziologica de melatonina este redusa.

SKU 00038-304578
EAN 5944732006570
Brand FITERMAN PHARMA
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Sumar review-uri

100%

5

4

3

2

1
Scor total
1 recenzie
5.00
Scrie un review
Pentru produsul
Bien dormir forte, 20 capsule, Fiterman
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.