Sampon pentru par cu scuame, Node K, 150ml, Bioderma

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 37,23 Lei 53,19 Lei
Descriere produs

Node K stimuleaza eliminarea scuamelor si le previne reaparitia datorita actiunii biologice sinergice de acid salicilic si extract de ienupar, agenti keratoreglatori si keratolitici. Node K este imbogatit cu un agent calmant intensiv, Forskolina (Coleus barbatus). Reduce impulsul de scarpinare, datorita prezentei extractului de Zanthoxyl. Baza delicata de curatare respecta integritatea scalpului si a parului. Principiul de NOn-DEtergent: la fel ca toate sampoanele Node, Node K este formulat cu baze blande de curatare care respecta echilibrul biologic al parului si scalpului pentru o toleranta optima.

Formula neparfumata.

Mod de folosire: Ca tratament intensiv pentru scalp cu mancarimi (3 saptamani): 3 spalari pe saptamana. Pentru intretinere, pentru a-i prelungi eficacitatea: 1 sau 2 spalari pe saptamana. Se maseaza usor pielea capului cu Node K pana cand se obtine o spuma. Se clateste si se repeta. La a doua aplicare se lasa sa actioneze timp de 5 minute, apoi se clateste bine.

Ingrediente: AQUA/WATER/EAU, SODIUM LAURETH SULFATE, SODIUM COCOAMPHOACETATE, DISODIUM LAURYL SULFOSUCCINATE, SODIUM COCOYL ISETHIONATE, SALICYLIC ACID, CETEARYL ALCOHOL, ZEA MAYS (CORN) STARCH, C12-13 ALKYL LACTATE, POLYQUATERNIUM-10, HYDROGENATED CASTOR OIL, GLYCERIN, ACRYLATES/STEARETH-20 METHACRYLATE COPOLYMER, SODIUM HYDROXIDE, JUNIPERUS OXYCEDRUS WOOD EXTRACT, MANNITOL, XYLITOL, OLEYL ALCOHOL, RHAMNOSE, CITRIC ACID, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, ZANTHOXYLUM BUNGEANUM FRUIT EXTRACT, TITANIUM DIOXIDE, SODIUM ACETATE, SODIUM CHLORIDE, PLECTRANTHUS BARBATUS ROOT EXTRACT, ISOPROPYL ALCOHOL, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, LAMINARIA OCHROLEUCA EXTRACT. [BI 511]

Prezentare: Tub 150 ml.

Doza de yuga
Doza de yuga: Sampon calmant care elimina scuamele, le previne reaparitia si reduce senzatia de mancarime (Placi cu scuame).
 
Indicatii si recomandari: Scuame uscate.

 

 

SKU 00038-1028332
EAN 3401577939958
Brand Bioderma
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Sampon pentru par cu scuame, Node K, 150ml, Bioderma
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.