Photoderm Nude Touch, Deschis, SPF50+, 40ml, Bioderma

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

57,99 Lei
Descriere produs

Este disponibil in 3 nuante.Lichidul fin si matasos, cu patent Bioprotection™ si filtre UVA si UVB, protejeaza tenul fata de efectele nocive ale luminii solare si intareste capacitatea naturala de aparare a pielii. Astfel, previne nu numai deteriorarea, ci si imbatranirea sa prematura. In plus, combate durabil aparitia imperfectiunilor.

Mod de utilizare: Agitati bine inainte de folosire pana auziti bilutele eliberate in flacon. Pentru utilizare zilnica, dupa aplicarea cremei de ingrijire.Aplicati pe fata, gat si decolteu in mod uniform inainte de expunerea la soare (reducerea cantitatii de produs poate reduce nivelul de protectie). Reaplicati frecvent, inainte si dupa inot, activitati sportive sau stergere cu prosop.

Ingrediente: ZINC OXIDE [NANO], DIMETHICONE, ISODODECANE, ISOSTEARYL ISOSTEARATE, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER EXTRACT, TITANIUM DIOXIDE [NANO], PROPYLHEPTYL CAPRYLATE, DIPROPYLENE GLYCOL, METHYL METHACRYLATE CROSSPOLYMER, SILICA, POLYMETHYLSILSESQUIOXANE, IRON OXIDES (CI 77492), AQUA/WATER/ EAU, POLYHYDROXYSTEARIC ACID, HDI/TRIMETHYLOL HEXYLLACTONE CROSSPOLYMER, PEG-10 DIMETHICONE, POLYSILICONE-11, TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, SALICYLIC ACID, BUTYLENE GLYCOL, IRON OXIDES (CI 77491), CAPRYLOYL GLYCINE, PROPYL GALLATE, IRON OXIDES (CI 77499), HYDROGENATED LECITHIN, CAPRYLYL GLYCOL, DECYL GLUCOSIDE, TOCOPHEROL, ECTOIN, MANNITOL, XYLITOL. [BI 740]

Atentionari si precautii: Aplicati pe pielea sanatoasa. Nu expuneti bebelusii si copiii la soare. Expunerea excesiva la soare este daunatoare sanatatii.

Doza de yuga

Doza de yuga: Bioderma Photoderm Nude Touch este un fluid tonifiant de protectie pentru piele mixta si grasa SPF 50+. Un ten cu nuanta uniforma, mat si protejat, cu un singur produs.

Indicatii si recomandari: Lichidul nuantator Bioderma Photoderm Nude Touch decshis, cu SPF 50+, ofera fetei o nuanta naturala, cu aspect sanatos. In plus, are efect de matifiere timp de pana la 8 ore si, datorita pigmentilor stralucitori, ofera tenului un aspect radiant. Previne imbatranirea prematura a tenului, elimina imperfectiunile tenului, in decurs de 21 de zile.Are o textura lejera, ultra-usoara, pudrata care asigura o intindere uniforma pe piele, rezistenta la apa.

SKU 00038-1028356
EAN 3701129803448
Brand Bioderma
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Photoderm Nude Touch, Deschis, SPF50+, 40ml, Bioderma
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.