Borcan indulcitor stevia si eritritol, granulat, 380g, Stevielle

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

41,80 Lei
Descriere produs

Indulcitor fara zahar, 100% natural, de 3 ori mai dulce decat zaharul.

Stevia - extractul din frunze de stevia (Rebaudiozida A 98%)

Indulcirea este data de extractul cel mai puternic din frunze de stevia rebaudiana dar si cu gustul cel mai bun: Rebaudiozida A cu o concentratie de 98% steviol glicozide, un indulcitor de 300 de ori mai puternic decat zaharul. Puritatea si inalta calitate a acestui extract face ca indulcitorul nostru sa aibe un gust asemanator zaharului, fara postgust amarui ci doar dulce si delicios.

Combinatia de 100% natural, puterea de indulcire de 300 de ori mai mare decat a zaharului dar fara zahar si fara calorii au facut ca Stevia Rebaudiana Bertoni sa fie declarata “indulcitorul viitorului”.

Eritritolul

Compensarea pierderii de masa, in cazul in care dorim sa reducem indulcirea de la de 300 de ori la o indulcire doar de 3 ori mai puternica decat a zaharului, este realizata cu ajutorul unui ingredient cu rol de filler: eritritolul.

Eritritolul este un poliol, cu zero zahar si zero calorii, si el natural si fara efecte neplacute asupra digestiei, asa cum genereaza ceilalti polioli. Puterea lui de indulcire este de 70% din cea a zaharului, reusind astfel sa fie un ideal agent de umplere.

Eritritolul apare si spontan, in multe fructe fermentate dar si in alte alimente, motiv pentru care organismul uman s-a obisnuit cu acesta timp de mii de ani si nu il percepe ca pe ceva strain.

Un alt mare avantaj al eritritolului il reprezinta faptul ca nu produce carii, ba chiar le reduce dezvoltarea, realizand astfel o protectie a cavitatii bucale.

Eritritolul folosit de noi in combinatie cu extractul din frunze de stevia este natural, vegetal, nu este extras din organisme modificate genetic si are o puritate de peste 99%. Aceasta mare puritate face ca gustul eritritolului sa fie foarte bun, desi ii ramane o nota usor mentolata, racoritoare dar mult mai redusa decat in cazul altor tipuri de eritritol.


Ingrediente: Eritritol (99%) si extract din frunze de stevia (Rebaudiozida A 98%)  

Certificat ecologic | raw | fara zahar | fara soia | fara lapte | fara gluten

Doza de yuga

Doza de yuga: Indulcitor fara zahar, 100% natural, de 3 ori mai dulce decat zaharul.

Indicatii si recomandari: Cantitatea de indulcitor de folosit este a treia parte din cantitatea de zahar prevazuta de reteta pe care doriti sa o realizati.

 

SKU 00038-1006794
Brand SteviElle
EAN 6425926010744
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Borcan indulcitor stevia si eritritol, granulat, 380g, Stevielle
ca