Calciu Magneziu asimilare forte, 100 comprimate, Alevia

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 31,24 Lei 39,05 Lei
Descriere produs

Acest produs utilizeaza calciu si magneziu legate organic (sub forma de citrat), avand avantajul unei biodisponibilitati mai bune decat alte forme. De asemenea, organismul asimileaza mai bine formula citrat. Nu irita mucoasa gastrica si nu favorizeaza formarea calculilor renali. Calciul este principalul mineral din oase, iar absorbtia sa este facilitata de vitamina D. Magneziul este constituent al matricei oaselor si mentine homeostazia calciului.

Recomandat ca adjuvant in scaderea in numar si intensitate a crampelor musculare si furnicaturilor, insomnie, depresie, stres, stari de anxietate si nervozitate, migrene, oboseala, situatiile in care parul cade anormal, este deteriorat, despicat, fragil sau tern si cand exista tulburari de crestere a unghiilor, de tipul: unghii friabile, fragile sau cu aspect patat, combaterea demineralizarii oaselor, osteoartrita, osteoporoza, osteomalacie, osteopenie, rahitism, artrita reumatoida, discopatii, fracturi osoase, reglarea contractiilor musculare, displazie cervicala, nevralgii

Compozitie per 5 comprimate: Calciu (citrat de calciu 2375 mg) 500mg, Magneziu (citrat de magneziu 1565 mg) 250mg, Vitamina D3 (300 U.I.) 7,5μg.

Prezentare: 100 comprimate

Doza de yuga

Doza de yuga: sustine anatatea sistemului osteoarticular.

SKU 00038-1008336
EAN 6423602002557
Brand Alevia
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Calciu Magneziu asimilare forte, 100 comprimate, Alevia
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.