Biberon anticolic gat larg, 120ml, PP Easystart Royal Baby Pink, 35/233, Canpol Babies

Ratings:
100% of 100

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 18,99 Lei 25,30 Lei
Descriere produs

Biberonul EasyStart ROYAL BABY anti-colici a fost creat special pentru copiii foarte mici. Permite combinarea hranirii la san cu cea din biberon, fiind de ajutor mamei care alapteaza. Recipientul are o tetina fabricata din silicon de calitate ridicata si care seamana cu forma unui mamelon. Tetina este prevazuta si cu un sistem special anti-colici care reduce bulele de aer si durerea colica, abdominala, ragaiala excesiva si acumularea de gaze. Totul pentru sanatatea burticii bebelusului dvs.! Biberonul ROYAL BABY este usor, fabricat din material sigur, fara BPA. Gradatia clara si precisa permite prepararea rapida a hranei, iar deschiderea larga usureaza curatarea biberonului si a tetinei.

Doza de yuga

Doza de yuga: Biberonul este compatibil cu pompele de san Canpol babies, aspect datorita caruia laptele pompat poate fi dat imediat bebelusului. Capacitate 120 ml.

Indicatii si recomandari: Produsul este conceput pentru copii cu varste de la 0 luni.Gradatia clara si precisa permite prepararea rapida a hranei, iar deschiderea larga usureaza curatarea biberonului si a tetinei. Biberonul este compatibil cu pompele de san Canpol babies, aspect datorita caruia laptele pompat poate fi dat imediat bebelusului. Capacitate 120 ml

SKU 00038-1037979
EAN 5901691844407
Brand Canpol Babies
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Sumar review-uri

100%

5

4

3

2

1
Scor total
1 recenzie
5.00
Scrie un review
Pentru produsul
Biberon anticolic gat larg, 120ml, PP Easystart Royal Baby Pink, 35/233, Canpol Babies
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.