Lapte multi-protector fata si corp CAPITAL SOLEIL SPF30+, 50ml, Vichy

Ratings:
100% of 100

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

92,31 Lei
Descriere produs

Datorita combinatiei de filtre UV cu spectru larg, a Apei Termale Mineralizante Vichy si a Acidului Hialuronic, lapta pentru plaja multi-protectie este primul lapte de protectie Vichy ce rezista la factorii ce pot slabi eficacitatea protectiei solare si pot dauna pielii, avand o eficacitate dovedita si o textura revigoranta, non-grasa si anti-aderenta.

Formulata cu un sistem de filtre cu spectru larg exclusiv pentru Vichy (UVA/B) imbogatita cu Apa Termala Mineralizanta Vichy, si cu Acid Hialuronic hidratant.

Tehnologie anti aderenta pentru a evita frecarea cu nisipul. Rezistenta la apa, anti-clor, anti-sare, textura non-lipicioasa, anti-vant, intareste si protejeaza proprietatile barierei pielii impotriva vantului.

Textura sa hibrida de gel-crema creeaza o senzatie de prospetime la contactul cu aceasta, pentru un finisaj uscat, confortabil si non-gras: Tehnologia Wet Skin.

Doza de yuga

Doza de yuga: Pentru persoanele ce doresc un lapte protector eficient si hidratant. Ele vor o textura revigoranta, non-grasa si anti-aderenta. In plus, acest produs prezinta un parfum de vara cu note de flori albe cu o baza de fructe. 

Indicatii si recomandari: Aplicati produsul de protectie solara inaintea expunerii, reaplicand frecvent si cu generozitate dupa ce ati intrat in apa, ati transpirat sau ati folosit prosopul. Evitati conturul ochilor.

SKU 00038-1036385
Brand Vichy
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Sumar review-uri

100%

5

4

3

2

1
Scor total
1 recenzie
5.00
Scrie un review
Pentru produsul
Lapte multi-protector fata si corp CAPITAL SOLEIL SPF30+, 50ml, Vichy
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.