Spray Hidratant fata si corp SPF 30+ CAPITAL SOLEIL, 200ml, Vichy

Ratings:
100% of 100

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 86,42 Lei 90,02 Lei
Descriere produs

Spray-ul pentru soare anti-deshidratare ofera o multi-protectie impotriva factorilor care deshidrateaza pielea la plaja (soare si clor). Datorita filtrelor UV cu spectru larg si formulei sale imbogatita cu Acid Hialuronic, acesta hidrateaza in timp ce protejeaza pielea.

Formulata cu un sistem de filtre cu spectru larg exclusiv pentru Vichy (UVA/B) imbogatita cu Apa Termala Mineralizanta Vichy, si cu Acid Hialuronic si Glicerina. Textura non-lipicioasa si formula rehidratanta intensa, anti-clor, formula rehidratanta extrema, anti-deshidratare, rezistenta la apa. Textura sa creeaza o senzatie de improspatare la contactul cu aceasta, oferind o senzatie confortabila, non-grasa si uscata.
Doza de yuga

Doza de yuga: Pentru persoanele ce doresc un spray protector eficient impotriva deshidratarii. Ele vor un produs cu o textura revigoranta, anti-clor, rezistent la apa si anti-aderenta. In plus, acest produs prezinta un parfum de vara cu note de flori albe cu o baza de fructe.

Indicatii si recomandari: Aplicati produsul de protectie solara inaintea expunerii, reaplicand frecvent si cu generozitate dupa ce ati intrat in apa, ati transpirat sau ati folosit prosopul. Evitati conturul ochilor.

SKU 00038-1036387
EAN 3337875648554
Brand VICHY
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Sumar review-uri

100%

5

4

3

2

1
Scor total
1 recenzie
5.00
Scrie un review
Pentru produsul
Spray Hidratant fata si corp SPF 30+ CAPITAL SOLEIL, 200ml, Vichy
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.