Carucior sport Estelle, pink, Momi

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

635,91 Lei
Descriere produs

Caruciorul Momi Estelle este usor manevrabil si are un design sport, perfect pentru orice plimbare. Spatarul acestuia este reglabil si poate oferi juniorului o pozitie de somn la 165 de grade.

Caruciorul este sigur pentru micutul tau deoarece centuri de siguranta in 5 puncte si suport pentru picioruse reglabil pentru pozitia de somn. Frana poate fi actionata cu piciorul si are blocare dubla care previne plierea spontana a caruciorului. Capotina caruciorului este reglabila si impermeabila.
Manerul cu dublu strat este confortabil, iar bara de protectie cu strat de spuma si captuseala din piele ecologica care poate fi indepartata. Manerul de transport telescopic este de tip troler.

Dimensiuni si detalii tehnice:

Greutate produs: 7.1 kg

Dimensiuni carucior deschis: 75 cm x 51 cm x 105 cm

Dimensiuni carucior pliat: 65 cm x 51 cm x 21 cm

Atentionari si precautii: Caruciorul are suspensii pe toate cele 4 roti, acestea fiind de o calitate inalta, din poliuretan, rezistente la perforare.

Doza de yuga

Doza de yuga: Caruciorul sport Estelle, roz, de la Momi este conceput pentru a fi sigur si usor de manevrat. Are dimensiuni reduse si ofera confort sporit micutul tau.

Indicatii si recomandari: Ideal pentru plimbarile usoare. Se adapteaza imediat drumurilor accidentate si trotoarelor inegale.

SKU 00038-4188579
EAN 5900495864611
Brand Momi
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Carucior sport Estelle, pink, Momi
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.