Ceai menopauza, 20 plicuri , Alevia

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

5,99 Lei
Descriere produs

Ceaiul pentru menopauza Alevia ajuta la ameliorarea simptomelor menopauzei: bufeuri de caldura, insomnii, schimbari ale dispozitiei, nervozitate, irascibilitate.

Mixul de coada soricelului, coada calului si paducel amelioreaza simptomele menopauzei.

Ingrediente produs: coada soricelului (Achillea millefolium) 12%, coada calului (Equisetum arvense) 12%, frunze de paducel (Crataegus monogyna) 12%, sunatoare (Hypericum perforatum) 9,6%, frunze de rozmarin (Rosmarinus officinalis) 9,6%, talpa- gastii (Leonurus cardiaca) 9,6%, radacina de lemn dulce (Glycyrrhiza glabra) 9,6%, flori de soc (Sambucus nigra) 9,6%, flori de lavanda (Lavandula officinalis) 8%, radacina de valeriana (Valeriana officinalis) 8%.

Atentionari si precautii: acest produs este un supliment alimentar. Este bine sa stii ca suplimentele alimentare nu inlocuiesc un regim alimentar variat si echilibrat. Iti recomandam un stil de viata sanatos, bazat pe o alimentatie sanatoasa, exercitii fizice si doi litri de apa zilnic.

 

Doza de yuga

Doza de yuga:

Menopauza este marcata de absenta naturala a ciclului menstrual pe o perioada de 12 luni consecutive. Este, de asemenea, perioada de scadere lenta a cantitatii de hormoni pe care femeia o produce. In timpul menopauzei, echilibrul dintre estrogen, progesteron si testosteron se schimba. Aceasta licoare minunata ajuta la echilibrarea si reglarea nivelurilor de estrogen la femeile care intra in menopauza, avand de asemenea calitatea de a diminua crampele si durerile pelvine. 

Indicatii si recomandari:

Adulti  3 sau 4 cani pe zi, intre mese.

SKU 00038-1012344
EAN 6423602009044
Brand Alevia
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Ceai menopauza, 20 plicuri , Alevia
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.