Ceai papadie frunze, 20 plicuri, StefMar

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

2,80 Lei
Descriere produs

Ingrediente: Papadie (Taraxacum officinale), frunze.  

Descriere:

Originara din Europa si Asia, papadia este o planta cunoscuta si folosita de mii de ani pentru tratarea diferitelor boli. Astfel, medicina traditionala araba o utilizeaza pentru tratarea afectiunilor ficatului si splinei, iar in medicina traditionala chineza este asociata cu alte plante pentru tratamentul hepatitei.

Beneficii: 

Ceai papadie - contribuie la: - producerea si eliminarea bilei - normalizarea secretiilor digestive: gastrice, pancreatice si intestinale - cresterea poftei de mancare - eliminarea lichidelor retinute in exces in corp - accelerarea tranzitului intestinal - detoxifierea organismului - protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ. 

Mod de administrare: INTERN: Infuzie – se prepara dintr-o lingura cu planta adaugata la 250 ml de apa clocotita, se mentine timp de 15 min. la temperatura camerei, apoi se strecoara si se bea pe stomacul gol. Se administreaza 2-3 cani cu infuzie pe zi, cu 30 min. inainte de mese. Pulbere – planta se macina fin cu o rasnita electrica. Se ia o lingurita rasa de 4 ori pe zi, pe stomacul gol. Pulberea se tine sub limba timp de 10-15 min., dupa care se inghite cu apa. Macerat la rece – se prepara dintr-o lingura cu planta adaugata la 250 ml de apa, se mentine timp de 6-8 ore la temperatura camerei, apoi se strecoara si se bea pe stomacul gol.

Se administreaza 2-3 cani cu macerat pe zi, cu 30 min. inainte de mese. Contraindicatii: alergie la papadie. Papadia face parte din familia Asteraceae, fiind o planta erbacee, perena, cu o tulpina cilindrica, goala in interior, fara noduri, terminata cu o inflorescenta. Frunzele sunt lanceolate, cu marginea inegal scobita, iar florile mari si galbene se inchid seara si se deschid dimineata. Se mai numeste crestatea, floarea-broastei, flori galbene, laptuca, lilicea, etc.

Mod de prezentare: 20 plicuri

Doza de yuga

Doza de yuga: Contribuie la: - producerea si eliminarea bilei - normalizarea secretiilor digestive: gastrice, pancreatice si intestinale - cresterea poftei de mancare - eliminarea lichidelor retinute in exces in corp - accelerarea tranzitului intestinal - detoxifierea organismului - protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ.

SKU 00038-1016532
Brand STEF MAR
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Ceai papadie frunze, 20 plicuri, StefMar
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.