Ceai pentru tensiune, 50g, Alevia

Ratings:
100% of 100

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 5,49 Lei 5,99 Lei
Descriere produs

Paducelul (Crataegus monogyna) sustine sanatatea sistemului cardiovascular, ajuta la mentinerea tensiunii arteriale si la mentinerea valorilor normale ale colesterolului sangvin.
Ciresele ajuta la buna functionare a rinichilor si a vezicii urinare. Contribuie la mentinerea unei tensiuni arteriale normale, sustine sanatatea tractului urinar si contribuie la mentinerea clearance-ului urinar si a fluxului urinar optim. Produsele pe baza de cires cresc rezistenta organismului la factorii nocivi.
Papadia (Taraxacum officinalis) sustine sanatatea sistemului digesiv si hepatobiliar. Contribuie la o diureza eficienta si la la mentinerea valorilor normale ale colesterolului. Ajuta la eliminarea produsilor toxici din organism.

Mod de preparare: Infuzie din 1 plic la 1 cana cu apa clocotita, se lasa acoperit 3 – 5 minute.

Mod de adminstrare: 3 cani pe zi.

Ingrediente: Frunze si flori de Paducel 28,75%, codite de Cirese 25,25%, parti aeriene de Papadie 16%, frunze de Anghinare 10%, frunze de Afin 10%, parti aeriene de Talpa-gastei 10%.

Atentionari si precautii: A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. Dozele pentru copii se vor recomanda de catre medic. A nu se administra copiilor sub 3 ani. A se administra cu prudenta femeilor insarcinate (in primul trimestru de sarcina) sau celor care alapteaza, precum si persoanelor carora li se administreaza concomitent medicamente antiaritmice, antiagregant-plachetare sau glicozide cardiotonice. Contraindicat persoanelor alergice la oricare dintre ingredientele produsului. A se pastra la loc uscat, ferit de lumina directa a soarelui si de caldura.

 

Doza de yuga

Doza de yuga: Mixul de papadie,  paducel si cires mentine tensiunea arteriala normala si sustine sanatatea sistemului cardiovascular.

Indicatii si recomandari: Recomandat ca adjuvant in insuficienta cardiaca, angina pectorala, hipertensiune si tulburari cardiace, hipertensiune depresie, anxietate, insomnie si migrene, palpitatii, tahicardie, agitatie. Reduce tensiunile nervoase.

SKU 00038-1008442
Brand Alevia
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Sumar review-uri

100%

5

4

3

2

1
Scor total
1 recenzie
5.00
Scrie un review
Pentru produsul
Ceai pentru tensiune, 50g, Alevia
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.