Ceai roiboos creme brule, 12 plicuri, tabieturi, Alevia

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 13,53 Lei 14,86 Lei
Descriere produs

Bogat in minerale si acid alfa hidroxi, ceaiul rooibos creme brule este o alternativa de calciu pentru persoanele care au intoleranta alimentara.Este un bun relaxant si calmant, lupta impotriva radicalilor liberi, calmeaza durerile cauzate de refluxul gastric.

Rooibosul este bogat in antioxidanti si are proprietati antispasmodice, antiinflamatoare, antialergenice si antioxidante. Produsele pe baza de roiboos actioneaza ca un diuretic natural. Are proprietati de imbunatatire a procesului digestiv.
Frunzele de mur contin taninuri, flavonoizi, acizi organici, vitamina C si inozitol, iar fructele contin cantitati mari de beta-caroten, acid salicilic, pectina, zaharuri, compusi flavonici, vitamine si saruri minerale. Are efect in tratarea afectiunilor ginecologice. Ajuta la combaterea colicilor.
Vanilia (Vanilla planifolia) inlatura cu succes oboseala fizica si intelectuala. Contribuie la relaxarea sistemului nervos si la scaderea presiunii sangelui. Stimuleaza apetitul si asigura o digestie usoara.

Mod de utilizare: Infuzie din 1 plic la 200ml apa clocotita, se lasa acoperit 5 - 7 minute.

Ingrediente: Parti aeriene de Rooibos (Aspalathus linearis) 70,8%, fructe de Roscov (Ceratonia siliqua) 19,9%, arome (vanilie, caramel, biscuiti), frunze de Mur (Rubus suavissimus) 1,9%, petale de Floarea – Soarelui (Helianthus annuus) 0,9%, seminte de Motul-curcanului (Amaranthus caudatus) 0,5%, extract de vanilie 0,5%.

Atentionari si precautii: A se pastra la loc uscat, ferit de lumina si caldura.Contraindicat persoanelor alergice la oricare dintre ingredientele produsului.

 

 

 

 

 

Doza de yuga

Doza de yuga: Ceaiul roiboos creme brule ajuta sistemul imunitar,imbunatateste circulatia si ajuta normalizarea tensiunii arteriale si sanatatea inimii.In multe parti ale lumii, ceaiul rosu este consumat pentru o piele mai frumoasa, par mai stralucitor, dar si pentru sanatatea oaselor.


Indicatii si recomandari: Poate fi consumat in orice moment al zilei, deoarece nu contine teina. Se poate servi cu lapte sau miere pentru un gust mai intens. Este recomandat ca adjuvant in:Dureri de cap, colici, astm, febra fanului, insomnie, pancreatite, cistite si inflamarea prostatei, preventia cancerului, fiind bogat in flavonoide precum luteolina si quercetina, greata, constipatie, iritatii ale pielii, mancarimile, psoriazis, eczeme,acnee.

SKU 00038-1008445
Brand Alevia
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Ceai roiboos creme brule, 12 plicuri, tabieturi, Alevia
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.