Ceai Shotimaa Chakras - Loving - ceai verde, portocala si scortisoara, BIO,16 plicuri, Shotimaa

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

17,96 Lei
Descriere produs

Ceaiul verde bancha este un ceai placut, cu un gust usor dulceag, cu un continut ridicat de antioxidanti care protejeaza organismul de actiunea radicalilor liberi si poate diminua riscul aparitei multor afectiuni: in diminuarea cantitatii de colesterol LDL cu aproximativ 16%, in reducerea riscului de de hipertensiune arterial cu 46-65% si efect antimicrobian. Portocalul asigura ceaiului o aroma rafinata, contribuind la intarirea capacitatii naturale de aparare a organismului, la revigorarea si reechilibrarea sistemului nervos. Scortisoara este un condiment apreciat nu doar pentru aroma sa placuta, ci si pentru toate beneficiile sale pentru sanatate fiind o sursa bogata de vitamine, minerale si antioxidanti.

Ingrediente: ceai verde bancha (65%), scortisoara (10%), anason (5%), malt din orz, extract de portocal (bergamota), flori de soc, cardamom, flori de tei, ghimbir, extract de scortisoara, piper negru, cuisoare.Produs certificat ecologic

Mod de preparare: intr-o ceasca de ceai puneti 300ml apa fierbinte peste un pliculet de ceai, lasati la infuzat 7-10 minute.

Prezentare: 16 pliculete a cate 2.4g

Atentionari si precautii: Majoritatea efectelor secundare atribuite acestui ceai sunt cele date de cofeina din compozitia ceaiului verde.A se consuma de preferinta inainte de data inscriptionata pe ambalaj.

Doza de yuga

Doza de yuga: Un ceai ayurvedic din gama Shotimaa Chakras, care se bazeaza pe echilibrarea celor 7 chakre. Loving– reprezinta natura chakrei a patra, cea de dragoste si compasiune. Punctul de unde sa dati si sa primiti. Suntem conectati prin iubire. Orice se intampla cu tine se intampla si cu mine.

Indicatii si recomandari: Ingredientele traditionale si mirodeniile sunt amestecate pentru a oferi o experienta de bunastare meditativa si sa stimuleze centrele energetice din corp.

 

 

SKU 00038-1008930
Brand Shotimaa
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Ceai Shotimaa Chakras - Loving - ceai verde, portocala si scortisoara, BIO,16 plicuri, Shotimaa
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.