Ceai Shotimaa Chakras - Talk to Me - lemn dulce, menta si lavanda, BIO,16 plicuri, Shotimaa

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

13,88 Lei
Descriere produs

Lemnul-dulce este o planta cu multiple efecte benefice asupra sanatatii. Se foloseste ca adjuvant in afectiuni inflamatorii, ulcere, bronsite si laringite. Menta este cea mai folosita planta pentru ceai cu efecte benefice in ameliorarea problemelor digestive. De asemenea, planta contine si o cantitate importanta de antioxidanti, ce contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ. Lavanda contribuie la reducerea tensiunilor psihice. Este considerata un adevarat calmant natural ce protejeaza organismul impotriva stresului cotidian.

Ingrediente: menta(31%), lemn dulce(15%), lemon grass, menta(15%), scortisoara, flori de lavanda(2%), cardamom, ghimbir, piper negru, cuisoare. Produs certificat ecologic.

Mod de preparare: intr-o ceasca de ceai puneti 300ml apa fierbinte peste un pliculet de ceai, lasati la infuzat 7-10 minute.

Prezentare: 16 pliculete a cate 2.4g

Doza de yuga

Doza de yuga: Un ceai ayurvedic din gama Shotimaa Chakras, care se bazeaza pe echilibrarea celor 7 chakre. Talk to Me– reprezinta natura chakrei a cincea, cea de comunicare. Comunicarea reprezinta modul in care interactionam si coordonam toate relatiile noastre.

Indicatii si recomandari: Ingredientele traditionale si mirodeniile sunt amestecate pentru a oferi o experienta de bunastare meditativa si sa stimuleze centrele energetice din corp.

SKU 00038-1008932
Brand Shotimaa
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Ceai Shotimaa Chakras - Talk to Me - lemn dulce, menta si lavanda, BIO,16 plicuri, Shotimaa
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.