Ceai trei frati patati iarba, 50gr, STEFMAR

Ratings:
100% of 100

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 3,24 Lei 6,09 Lei
Descriere produs

Calitati curative si actiune farmaceutica ceai de trei frati – iarba:

Saponozide, flavonoide, compusi salicilici, carotenoide, antociani, tanin, ulei volatil, vitaminele C si A. Depurativ de baza, curatind sangele de toxine, diuretic, fluidifica si elimina secretiile bronhice, usor laxativ. Un amestec din plante pe care fitoterapia il recomanda in cazul alergiilor este din trei frati patati (50 g), coada soricelului (10 g), flori de levantica (5 g), talpa gastei (20 g) si radacina de brusture (15 g). Se prepara infuzie dintr-o lingura de amestec la o cana cu apa. Se beau 2-3 ceaiuri/zi, timp de o luna. Un alt amestec eficient este din flori de soc (10 g), trei frati patati (30 g), frunze si radacina de papadie (40 g), radacina de cicoare (20 g). Se fierbe, 10 minute, o lingura de amestec la o cana cu apa. Se beau 2-3 cani/zi, pana la disparitia simptomelor.

Recomandari :

– macerat din planta trei frati patati impotriva bolilor cronice (bronsita, astm, reumatism) Are cele mai complete efecte. Rezultate deosebite se obtin in cazul persoanelor foarte sensibile la bolile sezonului rece (in special la guturai si bronsita), precum si in cazul celor care deja sufera de afectiuni cronicizate cum ar fi bronsita, astmul, reumatismul etc.


Preparare ceai din iarba de trei frati patati:

macerat: se pun intr-un vas de portelan sau sticla 2-3 linguri de iarba de trei-frati-patati maruntita, intr-o jumatate de litru de apa de izvor sau plata. Planta se lasa sa macereze la temperatura camerei, de seara pana dimineata, cand se filtreaza. Maceratul se pune deoparte, iar planta ramasa se va opari vreme de jumatate de ora cu o jumatate de litru de apa clocotita, dupa care se lasa sa se raceasca si se filtreaza. In final, se combina maceratul cu extractul obtinut prin oparire, iar preparatul va fi baut pe parcursul unei intregi zile.

ceai preparat – 4 lingurite de trei – frati – patati se inmoaie in jumatate de litru de apa, de seara si pana dimineata, dupa care se filtreaza, punandu-se maceratul deoparte. Planta ramasa dupa filtrare se opareste cu jumatate de litru apa clocotita si se lasa la racit, dupa care se strecoara si se amesteca cu maceratul obtinut anterior. Astfel se obtine circa un litru de ceai, care pastreaza foarte bine calitatile exceptionale ale acestei plante.

Administrare ceai de trei frati patati – iarba:

se beau 2-4 cani cu ceai pe zi, dintre care una dimineata, pe stomacul gol.

Cu infuzia (2 lingurite planta la o cana cu apa) se pot aplica si comprese locale.

Prezentare ceai din iarba de trei frati patati: cutie cu punga a 50 grame.

Doza de yuga

Doza de yuga: Afectiuni pentru care se recomanda ceai din iarba de trei frati: bronsite; afectiuni renale; eczeme, urticarii, acnee, furunculoza; constipatie, psoriazis, infectii cutanate, herpes, tuse.

Indicatii si recomandari: ceai preparat impotriva bolilor cronice (boli de piele etc.) Este elixirul numarul unu in bolile de piele de orice tip. Se beau pe zi 1-2 litri de ceai de trei-frati-patati, in cure de 1-3 luni.

SKU 00038-1016526
Brand STEF MAR
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Sumar review-uri

100%

5

4

3

2

1
Scor total
1 recenzie
5.00
Scrie un review
Pentru produsul
Ceai trei frati patati iarba, 50gr, STEFMAR
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.