Ceai urzica, 20 plicuri, StefMar

Ratings:
100% of 100

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

2,49 Lei
Descriere produs

Urzica are o compozitie destul de complexa. Este cunoscuta indeosebi ca o buna sursa de minerale (in primul rand fier si magneziu), polifenoli si vitamine (indeosebi vitamina K si C). Contine si numeroase enzime, care insa se pierd prin prepararea termica.

Urzica se foloseste sub forma de ceai si de tinctura.

Beneficiile ceaiului de urzica:
- ajuta in tratarea anemiilor, mai ales a celor produse prin deficitul de fier in alimentatie, datorita continutului sau in fier si vitamina C;
- actioneaza ca mineralizant general;
- protejeaza vasele de sange si reduce riscul hemoragiilor, datorita vitaminei K;
- reduce nivelul de zahar din sange, de aceea este indicat atat in prevenirea diabetului, cat mai ales pentru bolnavii de diabet. O eficienta mai buna impotriva diabetului o are mancarea de urzici (care este mai indicata decat ceaiul in acest caz);
- are actiune diuretica (in special datorita polifenolilor continuti), fiind un remediu foarte bun pentru persoanele al caror organism tinde sa retina apa. Consumul zilnic, timp de minimum cateva saptamani de ceai de urzica ajuta persoanele afectate de obezitate sa piarda mult mai usor kilogramele in exces;
- previne bolile de inima si contribuie la stoparea evolutiei lor, datorita efectului diuretic si a antioxidantilor continuti;
- este foarte eficace in tratarea gutei, deoarece reduce semnificativ nivelul de acid uric;
- ajuta in detoxifiere;
- contribuie la involutia astmului bronsic, cu conditia ca persoana afectata sa nu aiba alergie la urzica.

Uz extern *: ceaiul de urzica preparat pentru uz extern foloseste in cazul hemoroizilor, a ulcerelor varicoase, dezinfecteaza si cicatrizeaza ranile, cicatrizeaza arsurile. In caz de infectie, poate fi combinat cu infuzia concentrata de patlagina.

 

Actiune: Depurativ de baza,diuretic cu eliminare masiva de acid uric,declorurant,expectorant si antitusiv,antidiabetic,astrigent,tonic general,tonic capilar,cicatrizant.

Ingrediente : Frunze de urzica.

Mod de preparare: infuzie 1-2 pliculete la o cana de apa;se beau 3 cani pe zi.
*Informatiile oferite sunt exemplificative, se recomanda sfatul medical sau citirea prospectului in intregime pentru detalii complete, deoarece rezultatele pot varia in functie de mai multi factori etc.

Tara de origine: Romania

Recomandari: detoxifiere.

Doza de yuga

Doza de yuga: In trecut urzica era folosita atat pentru valoarea sa medicinala, cat si la obtinerea unor coloranti si deseori la sapunul de casa, produs in gospodarii.

Indicatii si recomandari: Eficienta cea mai ridicata a urzicii este in tratarea anemiei, a gutei si in combaterea obezitatii. Pentru efecte semnificative, recomandam consumarea ceaiului de urzica pe intervale mai mari de timp (saptamani sau luni).

SKU 00038-1016842
Brand STEF MAR
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Sumar review-uri

100%

5

4

3

2

1
Scor total
1 recenzie
5.00
Scrie un review
Pentru produsul
Ceai urzica, 20 plicuri, StefMar
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.