Ceai verde cu aroma de iasomie,12 plicuri, tabieturi, Alevia

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 1,50 Lei 13,50 Lei
Descriere produs

Ceaiul verde cu aroma de iasomie are un puternic efect antioxidant, intarziind procesul de imbatranire, ajuta la scaderea nivelului de colesterol din sange, Previne afectiunile cardio-vasculare, creste eficienta mentala, atentia, capacitatea de invatare, memorare si concentrare. Contine teina, asemanatoare cofeinei, dar cu o actiune mai blanda decat a cafelei

Ceaiul verde are un efect imediat revigorant, conferind organismului o stare de bine. Are un puternic efect antioxidant, intarziind procesul de imbatranire. Datorita alcaloizilor continuti de ceaiul verde, acesta ofera organismului efecte stimulante, iar L-teanina din compozitia sa detine efecte calmante asupra sistemului nervos. Ajuta la mentinerea siluetei dorite, prin scaderea acumularilor de tesut adipos si favorizarea senzatiei de satietate.
Semintele de floarea-soarelui contin saruri minerale, magneziu, fier, cupru, iod, vitamine E, complexul de vitamine de grup B, acizi grasi esentiali (omega 6 ). Este o excelenta sursa de energie si sanatate. Contine fibre, proteine, minerale si grasimi sanatoase. Ajuta la cresterea imunitatii.


Mod de utilizare: 1 plic piramida la 200ml apa clocotita, se acoperasi se lasa5 – 7 minute. Se recomanda 1-2 cani pe zi.

Ingrediente: Frunze de Ceai–verde (Camellia sinensis) 99,4%, aroma de Iasomie, petale de Floarea-soarelui (Helianthus annuus) 0,2%.

Atentionari si precautii: A se pastra la loc uscat, ferit de lumina si caldura .Contraindicat persoanelor alergice la oricare dintre ingredientele produsului.

Doza de yuga

Doza de yuga: Ceaiul-verde se potriveste perfect cu iasomia parfumata, intr-o combinatie clasica, indragita de cunoscatorii ceaiului.O combinatie clasica, indragita de cunoscatorii ceaiului, cu puternice efecte energizante, conferind organismului o stare de bine .

Indicatii si recomandari: Ceaiul verde este recomandat ca adjuvant in scleroza multipla,tratamentul si prevenirea cancerului, prevenirea bolilor Alzheimer si Parkinson, poliartrita reumatoida, boli cardiovasculare. Datorita proprietatilor stimulete ale plantei de ceai, se recomanda a fi consumat dimineta sau in timpul zilei.

SKU 00038-1008451
EAN 6423602008184
Brand Alevia
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Ceai verde cu aroma de iasomie,12 plicuri, tabieturi, Alevia
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.