Ceai chimen, 50g, StefMar

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

2,99 Lei
Descriere produs

Ingrediente produs: Fructe de chimen(Carvi Fructus)

Contraindicaţii:   Nu are.

Mod de administrare:   La 1-2 linguriţe se adaugă o cană de 250 ml apă fierbinte. Se lasă acoperit 15-20 minute, după care se filtrează şi se lasă într-un loc răcoros. Se beau 3 ceaiuri pe zi, neîndulcite, cu 1 oră înaintea meselor principale.

Mod de prezentare : vrac 50 gr

 

Doza de yuga

Doza de yuga: Chimenul este o specie erbacee, bianuala spontana si cultivata, in primul an cu o rozeta de frunze, in anul II cu tulpina inalta pana la 1m, frunze bipenate sau tripenate cu lacinii inguste, inflorescente de tip umbrela cu flori albe. Beneficiile consulmului de ceai de chimen:creste imunitatea, are proprietati analgezice, este un antioxidant, protejeaza ficatul, imbunatateste digestia, este un diuretic, reduce glicemia, este un antibacterian excelent
te scapa de viermii intestinali.

Indicaţii si recomandari :  Regenerează flora intestinală, calmează durerile abdominale, favorizează eliminarea gazelor intestinale, stimulează secreţia lactată, condiment alimentar. Are o actiune: Carminativa(calmeaza durerile abdominale si favorizeaza eliminarea gazelor), stimulenta al functiilor gastrice, diuretic, fluidifiant al secretiilor bronsice, emenagog, galactagog, vermifug.

SKU 00038-1028020
Brand STEF MAR
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Ceai chimen, 50g, StefMar
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.