Cicoare 100% instant, borcan, 50gr, SOLARIS

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 10,44 Lei 10,99 Lei
Descriere produs
Descriere produs

Cel mai important beneficiu pe care il aduce inulina este stimularea dezvoltarii microflorei potrivite in intestine. Prin procesul de coacere, cicoarea capata un gust asemanator cu cel al cafelei. De aceea, de multi ani, cicoarea reprezinta o alternativa pentru cafea. Cicoarea poate fi un inlocuitor de succes al cafelei, putand fi consumata in orice moment al zilei, chiar si de copii.

Are proprietati de energizare si ajuta functiile digestive, dar nu are cofeina.

Mod de preparare: se pune o lingurita de cicoare la o ceasca si se adauga 100 ml de apa fierbinte. Se poate adauga lapte, ceai, frisca sau diferite condimente (ex. scortisoara, cardamon). Se poate consuma si rece sub forma de frappe, cu inghetata sau frisca.

Ingrediente: radacina de cicoare prajita 100%

Doza de yuga

Doza de yuga: Cicoarea are radacina bogata in inulina, probiotic natural, cu proprietati asupra sanatatii dovedite stiintific. Inulina obtinuta din cicoare este ingredientul multor suplimente alimentare care ajuta in curele de slabire, deoarece stimuleaza digestia si reduce valoarea nutritiva a hranei.

Indicatii si recomandari: Preparatele pe baza de cicoare au actiuni terapeutice in: hepatite, icter, congestie hepatica, angiocolite, constipatie, infectii renale, guta, reumatism, diabet zaharat

SKU 00038-1007681
EAN 5941828006964
Brand Solaris Plant
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Cicoare 100% instant, borcan, 50gr, SOLARIS
ca