Circulatie cerebrala si memorie 1, N132, 63 capsule, Fares

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

41,49 Lei
Descriere produs

Ingrediente/Capsula

- frunze de Ginkgo biloba (Ginkgo folium) 105 mg;
- frunze de rozmarin (Rosmarini folium) 70 mg;
- rizomi de obligeana (Calami rhizoma);
- extract de Bacopa monnieri standardizat in min. 10% bacozide;
- extract total 4:1 de saschiu (Vincae minoris herba);
- extract de frunze de maté (Ilex paraguariensis) standardizat in min. 8% cafeina.

Frunzele de Ginkgo biloba sunt folosite pentru sanatate de cel putin 5000 de ani. Au ca efect principal stimularea circulatiei sangvine, astfel asigura creierului aportul necesar de oxigen si glucoza, contribuind la optimizarea functiei cerebrale, favorizeaza un bun echilibru mental si ajuta la mentinerea performantelor mentale la persoanele in varsta. Au actiune antioxidanta incetinind procesele de imbatranire celulara. Activeaza circulatia sangelui la nivelul extremitatilor, dilata vasele de sange, creste rezistenta vasculara (efect venotonic).

Frunzele de rozmarin contin ulei volatil cu aroma puternica, stimulatoare. Rozmarinul este o planta adaptogena, antioxidanta. Stimuleaza circulatia cerebrala si microcirculatia.

Obligeana este originara din India, unde era folosita pentru sanatate din timpurile cele mai vechi. In Europa a fost introdusa prin secolul XIII. Este sedativa, calmanta, linistitoare, neurotonica si sustine memoria.

Bacopa monnieri este folosita de peste 3000 de ani in traditia indiana. Este o planta adaptogena, reduce stresul si nelinistea. Este un exceptional neurotrofic si tonic nervos, deoarece creste sinteza proteica neuronala si ajuta transmiterea impulsului nervos. Este utila pentru imbunatatirea capacitatii de invatare si concentrare, creste atentia, memoria si capacitatea cognitiva. Fiind un puternic antioxidant ajuta la evitarea imbatranirii celulare.

Saschiul stimuleaza circulatia cerebrala, imbunatateste rezistenta neuronilor la lipsa de oxigen, stimuleaza metabolismul neuronal. Vincamina extrasa din saschiu mareste debitul sanguin al capilarelor cerebrale si stimuleaza oxigenarea tesuturilor irigate, este vasodilatatoare, relaxeaza musculatura neteda din peretele arterelor, fiind utila in special varstnicilor si persoanelor care necesita reducerea tensiunii arteriale. Sustine circulatia sangvina la nivelul retinei.

Maté, numit si «Ceai de Paraguay» este un arbust originar din America de Sud. Are un continut bogat in catechine si cafeina care genereaza actiunea stimulenta asupra sistemului nervos, tonica psihica si antioxidanta. Este util in oboseala fizica si mentala, pentru mentinerea memoriei odata cu inaintarea in varsta.

Atentionari

Nu se recomanda copiilor sub 10 ani si in caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.

Sarcina si alaptare

Nu se recomanda femeilor insarcinate si mamelor care alapteaza datorita unor posibile efecte de stimulare a contractiilor uterine. Substantele active trec in laptele matern si pot modifica gustul laptelui.

Efecte secundare si interactiuni

La dozele recomandate nu au fost semnalate efecte secundare.

Acest produs potenteaza efectul barbituricelor.

Mod de administrare

1 capsula de 3 ori pe zi, intre mese*. Daca este nevoie de un efect mai puternic, se pot administra pana la 6 capsule pe zi, la recomandarea medicului sau a farmacistului.

Durata curei: 3 luni.

*intre mese inseamna ca administrarea sa nu fie asociata cu alimentatia, de aceea este optim sa se faca la distanta de minim o ora fata de la ultima masa, si o ora fata de masa urmatoare. Aceasta presupune ca produsul se poate administra dimineata, cu minim o ora inainte de masa, iar seara la minim o ora dupa masa.

Pentru imbunatatirea atentiei, a concentrarii si a capacitatii de memorare se pot administra pe perioada suprasolicitarii intelectuale.

Pentru tratamentul de lunga durata recomandam cure alternative de cate 3 luni cu capsule Circulatie cerebrala si memorie 1-N132, urmate de capsule Circulatie cerebrala si memorie 2-N132A. Puteti incepe cura cu oricare dintre aceste 2 produse, respectand alternanta intre ele de 3 luni.

Prezentare

63 capsule

Doza de yuga

Doza de yuga: Favorizeaza circulatia sangelui la nivel cerebral. Sustine o memorie buna.

Indicatii si recomandari: Stimuleaza circulatia sangelui la nivelul creierului si astfel optimizeaza functia cerebrala, contribuie la imbunatatirea atentiei, a concentrarii si a capacitatii de memorare, sustine o stare mentala activa si echilibrata in caz de suprasolicitare intelectuala, reduce riscul declinului cognitiv la persoanele in varsta.

SKU 00038-1036019
EAN 5941141011126
Brand Fares
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Circulatie cerebrala si memorie 1, N132, 63 capsule, Fares
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.