Col-Kefir 3xBiotics, 40 capsule, Pro Natura

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 19,59 Lei 24,49 Lei
Descriere produs

Colostrul (cunoscut si sub numele colocvial de colastra sau “primul lapte” produs de glandele mamare in primele 48 de ore dupa nastere) are o exceptionala valoare nutritiva. Din cele mai vechi timpuri, cu mult inainte de inventarea medicamentelor, principala sursa de imunoglobuline utilizata in lupta impotriva infectiilor a fost colostrul.

Chefirul este un probiotic natural ce contine simbioze de bacterii si drojdii vii benefice pentru sanatate. Ca urmare a studierii chefirului s-a remarcat repopularea tractului digestiv si imbunatatirea digestiei prin predigerarea proteinelor cu o mai buna absortie a acestora (persoanele intolerabile la lactoza putand consuma chefir), dar si distrugerea microorganismelor.

Mod de administrare: 1cps de 2 ori pe zi, inainte de mesele principale cu un pahar de apa plata.

Ingrediente: Atomizat de Colostru-bovin (20,2% lgG-imunoglobuline) fermentat cu granule de kefir (simbioza de drojdii si bacterii), raport 4:1 (lapte) 500mg, capsula: gelatina, colorant/dioxid de titan 125mg.

Doza de yuga

Doza de yuga: Col-kefirul reprezinta un tribiotic (pre/pro/post biotic), putand fi considerat un adevarat supernutrient. 

Indicatii si recomandari: Col-Kefir (colostrul fermentat in chefir) contribuie la formarea de biopeptide active cu dimensiuni extrem de mici avand multiple functii ce ajuta la: buna functionare a tractului gastro-intestinal, intarirea sistemului imunitar, buna functionare a aparatului cardiovascular, recuperarea musculara dupa efortul fizic intens si favorizarea modelarii masei musculare cand este utilizat in combinatie cu exercitii fizice. 

SKU 00038-1030199
EAN 6420488530600
Brand PRO Natura
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Col-Kefir 3xBiotics, 40 capsule, Pro Natura
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.