Coldrex Honey & Lemon,10 plicuri, Omega Pharma

Vandut de FARMACIA YUGA

In stoc

Pret

16,00 Lei
Descriere produs

Compozitie

Fiecare plic contine 750 mg paracetamol, 10 mg clorhidrat de fenilefrina, 60 mg acid ascorbic. Ambalajul contine 5 plicuri, fiecare plic continand 5 g pulbere.

 

Doze si mod de administrare

Goliti continutul unui plic intr-o ceasca si umpleti cu apa foarte fierbinte. Agitati pana la dizolvare. Adulti si copii ( in varsta de 12 ani si peste 12 ani): 1 plic la fiecare 4 ore. A nu se administra mai mult de 3-4 plicuri in 24 de ore. A nu se administra copiilor sub varsta de 12 ani fara avizul medicului. Daca simptomele persista, consultati medicul. A nu se depasi doza stabilita. In cazul depasirii dozei recomandate, consultati imediat medicul chiar daca nu va simtiti rau.

 

Atentionari si precautii

A nu se administra concomitent cu alte produse care contin paracetamol. A nu se administra Coldrex Lemon daca sunteti alergic la paracetamol, clorhidrat de fenilefrina sau vitamina C; in cazul unor afectiuni hepatice sau renale grave; in caz de hipertiroidie, diabet sau daca sunteti sub tratament pentru hipertensiune arteriala sau afectiuni cardiace; daca luati antidepresive triciclice, medicamente beta-blocante; daca luati sau daca ati luat in ultimele doua saptamani inhibitori de monoaminoxidaza.

In cazul administrarii altor medicamente (metoclopramid, domperidon, colestiramina) consultati medicul inainte de a lua Coldrex Lemon. Daca sunteti insarcinata sau alaptati, consultati medicul inainte de a lua Coldrex Lemon.

 

Consulta prospectul aici https://www.anm.ro/_/_PRO/PRO_9710_27.02.17.pdf

Doza de yuga

Doza de yuga: Pulberile Coldrex Honey & Lemon produc o ameliorare temporara a simptomelor gripei, racelilor. Aceste simptome includ: dureri de cap, tremuraturi, nevralgii si dureri, nas congestionat si infundat, durerile din sinuzita si durerile de gat.

 

Indicatii si recomandari: Pulberile de Coldrex Honey & Lemon contin paracetamol - analgezic si antipiretic, clorhidrat de fenilefrina - decongestionant nazal (desfunda nasul si sinusurile, ajutandu-va sa respirati mai usor) si acid ascorbic - ingredient obisnuit al produselor folosite in gripe si raceli, care ajuta la inlocuirea eventualelor pierderi de vitamina C in primele stadii ale gripei si racelilor.

SKU 00025-19951611
Brand OMEGA PHARMA
EAN 6421783091292
Livrat de FARMACIA YUGA
Vanzator FARMACIA YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Coldrex Honey & Lemon,10 plicuri, Omega Pharma
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.