Complex detoxifiant, 40 cpr, HOFIGAL

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 9,99 Lei 12,49 Lei
Descriere produs

Complexul detoxifiant de la HOFIGAL asigura organismului aportul necesar de nutrienti si substante bioactive pentru protejarea si restabilirea functiilor celulei hepatice si a efectului profilactic impotriva aparitiei afectiunior provocate de acumularea de toxine in organismul uman.

Mod de administrare: 

  • 1 - 2 comprimate pentru supt de 3 - 4 ori pe zi cu 15 minute inainte de masele principale, sau la recomandarea medicului.
  • In indigestii se recomanda administrarea de 3 - 4 ori pe zi in timpul meselor, timp de cateva luni.

Ingrediente Complex Detoxifiant Natural:extract din radacina de lemn dulce (Liquiritiae radix)extract din fructe de armurariu, (Cardui marianae fructus), extract de busuioc (Basilici herba), extract de cimbru (Thymi herba), extract din fructe de zmeur (Rubii idaei fructus), extract de roinita (Melissae herba), extract de menta (Menthae piperita herba), extract de levantica (Lavandulae flos), ulei esential de rozmarin (Rosmarini aetheroleum), ulei esential de menta (Mentha piperita aetheroleum), excipienti.

Atentionari si precautii: 

A nu se utiliza dupa data de expirare inscrisa pe ambalaj !

A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici!

Produsul nu contine lactoza !

Doza de yuga

Doza de yuga: Complexul detoxifiant de la HOFIGAL asigura un aport bogat de nutrienti si substante bioactive necesar in suplimentarea dietei pentru neutralizarea si eliminarea toxinelor din organism.

Indicatii si recomandari: A se pastra la temperatura camerei (15-25°C), ferit de umiditate si lumina, in ambalajul original! A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic!

SKU 00038-1014256
EAN 5944723005247
Brand HOFIGAL
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Complex detoxifiant, 40 cpr, HOFIGAL
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.