Cough Syrup, 118.50 ml, Secom

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 70,82 Lei 84,31 Lei
Descriere produs

Compozitie / lingurita (5 ml):

Soc (Sambucus nigra)(floare) 0,15 ml, Pelargonium sidoides(radacina) 2,75 ml, Cires salbatic (Prunus serotina)(scoarta) 0,1 ml.

Indicatii terapeutice

Protector al cailor respiratorii superioare si inferioare: amelioreaza tusea reduce secretiile mucoaselor, stimuleaza fluidificarea secretiilor si expectoratia mucusului din caile respiratorii, reduce uscaciunea si ritarea de la nivelul gatului si bronhiilor imunostimulator, antioxidant, detoxifiant antiinflamator, antipiretic, sudorific bacteriostatic, antiviral, antifungic; ajuta la eliminarea lichidelor in exces din cavitatile corpului (hidrotorax, pleurezie, edem pulmonar); stimuleaza regenerarea tisulara; antihistaminic.

Doze si mod de administrare

Copii 2-4 ani: cate 1 lingurita la fiecare 3 ore sau la nevoie
Copii 5-11 ani: cate 1-2 lingurite la fiecare 3 ore sau la nevoie sau conform recomandarii consultantului de specialitate.
Pentru copiii sub 2 ani se administreaza conform recomandarii consultantului de specialitate.
A se agita bine inainte de utilizare.

A nu se administra in caz de tuse cronica (precum cea asociata astmului) sau in tuse asociata cu mucus excesiv decat la recomandarea unui specialist.

A se intrerupe administrarea si a se consulta specialistul daca tusea persista mai mult de o saptamana, tinde sa reapara sau este asociata cu febra, eruptii cutanate, durere de cap persistenta.

Aroma de fructe.

Ultima actualizare: 30.06.2022

Doza de yuga

Doza de yuga: Supliment alimentar Cough Syrup, Childlife Essentials, 118.50ml (gust de fructe) ce sustine reducerea manifestarilor asociate ambelor tipuri de tuse. Produs recomandat de Societatea Romana de Pediatrie.

Indicatii si recomandari: Antiviral, antibacterian, antifungic, antiparazitar. Recomandat in: gripa, rinita, sinuzita, rinofaringita, faringita, laringita, laringotraheita, traheita, traheobronsita, bronsita, astm bronsic, bronhopneumonie, pneumonie emfizem pulmonar, pleurezie.

SKU 00038-7495171
EAN 608274109506
Brand Secom
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Cough Syrup, 118.50 ml, Secom
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.