Crema cu arbore de ceai, 50ml, Bioearth

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 37,73 Lei 53,90 Lei
Descriere produs

Crema cu arbore de ceai ce ajuta la protejarea pielii impotriva agresiunilor factorilor din mediul exterior. Poate fi utilizata ca antiseptic in caz de micoze, acnee, psoriazis sau dermatita seboreica de contact. De asemenea, acest produs este unul cosmetic cu importante proprietai lenitive, pe baza de extracte vegetale care actioneaza in sinergie cu arborele de ceai.

Ingrediente: aqua, glyceryl stearate, helianthus annuus seed oil, cetyl alcohol, glycerin, *aloe barbadensis leaf juice, cetearyl alcohol, *butyrospermum parkii butter, *prunus amygdalus dulcis oil, stearic acid, *chamomilla recutita flower extract, *crataegus monogyna extract, *hamamelis virginiana leaf extract, *avenă sativa meal extract, *rosa canină fruit extract, *melaleuca alternifolia oil, *arctium lappa root extract, *rosmarinus officinalis leaf oil, *lavandula hybrida oil, tocopherol, benzyl alcohol, sodium benzoate, potassium sorbate, linalool, limonene.

*ingredient bio

Mod de utilizare: se aplica pe zona de tratat si se maseaza delicat pana cand intra in piele.

Cantitate: 50 ml

Afectiuni: Acnee, Afectiuni dermatologice
Brand: Bioearth

Doza de yuga

Doza de yuga: Crema cu arbore de ceai Bioearth este un produs cosmetic cu proprietati lenitive, pe baza de extracte vegetale care actioneaza in sinergie cu arborele de ceai.

Indicatii si recomandari: Poate fi utilizata ca antiseptic in caz de micoze, acnee, psoriazis sau dermatita seboreica de contact.

SKU 00038-1024589
EAN 8029182010395
Brand BIOEARTH
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Crema cu arbore de ceai, 50ml, Bioearth
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.