Crema de fata anti-iritatii pentru ten sensibil, 50ml, Dr. Konopka

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 23,80 Lei 34,00 Lei
Descriere produs

Esenta vegetala nr.54 este un amestec de extracte si uleiuri si un complex de vitamine, macronutrienti si minerale esentiale pentru reglarea balantei de apa si mentinerea hidratarii in tesuturi. Extractul de catina siberiana stimuleaza producita de colagen, elastina si acid hialuronic, incetineste procesul de imbatranire, calmeaza iritatiile si inflamatiile. Lavanda, musetelul si melissa previn pierderile de apa si au efect calmant. Extractele de menta, nufar si hamamelis tonifiaza si improspateaza pielea.

Doza de yuga

Doza de yuga: Linia de produse naturale Dr. Konopka's little herbal company are ca inspiratie retetele naturale de frumusete ale doctorului Konopka din Talinn, Estonia. Pana in anul 1936 doctorul Konopka crease peste 150 de retete de uleiuri pentru par, creme si sapunuri. Cele mai de succes retete, cunoscute gratie cartii publicate de doctor in 1938, au fost pastrate sub forma de esente si stau la baza formularii produselor din ziua de azi.
Crema de fata calmanta este recomandata pentru tenul sensibil. Contine esenta vegetala nr. 54, vitamine si nutrienti esentiali pentru ingrijirea pielii sensibile. Extractul de angelica ofera extra hidratare si nutritie, reduce uscaciunea si disconfortul, lasand pielea sanatoasa si luminoasa.

SKU 00038-1025235
EAN 4744183019133
Brand Dr. Konopka's
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Crema de fata anti-iritatii pentru ten sensibil, 50ml, Dr. Konopka
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.