Crema de maini si unghii Ariul Tell Me Your Wish Hand Butter Gorgeous, Ultra-hidratare si elasticitate, 30g

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 18,61 Lei 20,45 Lei
Descriere produs

DE CE ESTE SPECIALA:
Evaluat cu scorul “verde” (Green) de catre EWG (Environmental Working Group). Ingredientele continute, care provin din Insula Jeju, ofera cea mai pura forma de hidratare. Fara parabeni, fara coloranti artificiali si fara trietanolamina.

INSTRUCTIUNI DE FOLOSIRE:
Aplicati o cantitate mica pe mainile curate de mai multe ori pe zi, dupa cum este necesar.

INGREDIENTE:
Water, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Glycerin, Butylene Glycol, Stearyl Alcohol, Ethylhexyl Palmitate, Stearic Acid, Cyclopentasiloxane, Glyceryl Stearate, Sorbitan Stearate, Petrolatum, Cyclohexasiloxane, Polysorbate 60, BeesWax, Phenoxyethanol, PEG-100 Stearate, Fragrance, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Tromethamine, Polysorbate 20, Caprylyl Glycol, Polyacrylate-13, Polyisobutene, Disodium EDTA, Tocopheryl Acetate, Chrysanthemum Morifolium Flower Extract, Myrica Cerifera (Bayberry) Fruit Extract, Hydrolyzed Keratin, Isopentyldiol, Opuntia Ficus-Indica Stem Extract, Ethylhexylglycerin.

DESPRE ARIUL:
Ariul este o marca coreeana de ingrijire a pielii recunoscuta la nivel mondial, care a lansat cel mai popular produs, Ariul 7Days Mask, in anul 2012.

Ariul lucreaza pentru a conferi ingrijire tenului afectat de stresul vietii moderne, prin valorificarea fortei ingredientelor naturale. Constient de faptul ca un brand nu poate progresa sustenabil fara a oferi produse de calitate, Ariul lucreaza in permanenta pentru a crea ingrijirea adecvata fiecarui tip de piele, de la pielea predispusa la acnee, la pielea uscata si exfoliata, pana la solutii anti-imbatranire si multe altele. Ariul exploreaza beneficiile ingredientelor naturale care sunt benefice pentru interiorul corpului nostru si le aplica extern, pentru un ten sanatos si stralucitor.

Doza de yuga

Doza de yuga: Crema Ariul Tell Me Your Wish Hand Butter – Gorgeous este o crema untoasa, ultra-hranitoare, care va hidrateaza pielea intens chiar si in sezonul rece. Produsul este evaluat de catre EWG.

 

SKU 00038-1035250
EAN 8809301766217
Brand Ariul
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Crema de maini si unghii Ariul Tell Me Your Wish Hand Butter Gorgeous, Ultra-hidratare si elasticitate, 30g
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.