Crema de noapte, echilibranta si regeneranta, ten mixt sau gras, Sophora Japonica, 50 ml, Natura Siberica

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 34,56 Lei 37,98 Lei
Descriere produs

Crema de noapte cu salcam japonez este un tratament de noapte intensiv si nutritiv pentru un ten matifiat, cu aspect uniform.
Salcamul japonez (Sophora Japonica) contine pana la 30% vitamina P care calmeaza pielea, stimuleaza regenerarea si regleaza balanta lipidica.

Extractul organic de salvie este bogat in antioxidanti care lupta impotriva semnelor de imbatranire, in timp ce extractul de melissa si geranium salbatic siberian trateaza inflamatiile si calmeaza pielea iritata.
Complexele naturale REGU-SEB si P-REFINYL reduc productia de sebum, micsoreaza porii si netezesc pielea, pentru un aspect luminos, intinerit. Complexul SYN-COLL are dublu rol, stimuleaza productia naturala de colagen si protejeaza impotriva degradarii colagenului, reducand aspectul ridurilor.
REGU-SEB regleaza in mod eficient productia de sebum pe termen lung si a demonstrat rezultate foarte bune in reducerea severitatii problemelor tenului acneic. Formula INCI a a cestui complex este: Argania Spinosa Kernel Oil, Serenoa Serrulata Fruit Extract, Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil, Beta-Sitosterol.
P-REFINYL este o fractie oligozaharidica extrasa din lintea verde si este o solutie biologica unica pentru problema porilor mariti. Ea actioneaza la nivelul a trei factori majori responsabili de largirea porilor: limiteaza productia excesiva de sebum, stimuleaza colagenul, favorizeaza maturizarea celulelor care sintetizeaza cheratina.
Toate produsele Natura Siberica contin un amestec activ de plante siberiene unice, care supravietuiesc unor conditii de mediu vitrege, cu vanturi foarte puternice si temperaturi de pana la - 50C. Ca rezultat, acestea au dezvoltat caracteristici specifice: sunt adaptogene, stimuland sistemul imunitar in functie de necesitatile organismului si au o concentratie foarte ridicata de vitamine, minerale si antioxidanti, benefice pielii si parului.

Doza de yuga

Doza de yuga: Natura Siberica este singurul producator de cosmetice care foloseste derivatul din ulei de pin siberian ca baza pentru produsele sale. Uleiul de pin siberian este de cateva ori mai bogat in vitamina E decat uleiul de masline si are o concentratie ridicata de vitamina F. Datorita calitatilor sale, este un remediu excelent pentru piele, cu proprietati emoliente si antioxidante peste medie.

Indicatii si recomandari: Aplicati seara pe tenul curat, evitand zona ochilor si a buzelor. Pentru rezultate optime, folositi impreuna cu serumul Sophora Japonica.

SKU 00038-1025386
EAN 4744183011243
Brand NATURA SIBERICA
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Crema de noapte, echilibranta si regeneranta, ten mixt sau gras, Sophora Japonica, 50 ml, Natura Siberica
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.