Crema demachianta cu argint si migdale, 75 ml, VIVA NATURA

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 9,99 Lei 10,99 Lei
Descriere produs

Demacherea face parte din rutina zilnica a femeii. Un demachiaj pe zi reprezinta minimul necesar, avand rolul de a indeparta impuritatile, fardurile, sebumul in exces. Laboratoarele Genna – VivaNatura au creat Crema demachianta „fara lacrimi“, un produs natural constituit din uleiuri esentiale presate la rece, substante active din plante si argint coloidal. Curata delicat pielea, fara sa o usuce, fiind tolerata de toate tipurile de ten. Crema demachianta are o actiune blanda asupra pielii, nu irita, este foarte hidratanta si nu produce acel disconfort obisnuit de usturime a ochilor.

Ingrediente: Ulei de migdale, ulei de palmier, ulei samburi de struguri, ulei de jojoba, ulei de masline, galbenele, levantica, aloe vera, roinita, nalba mare, argint coloidal.
Produsul este realizat prin tehnologie proprie VivaNatura, care pastreaza nealterate proprietatile ingredientelor naturale. Contine 98% substante naturale.
Leonard Radutz formula.

Mod de utilizare: Se aplica pe discheta si se maseaza usor fata. Se indeparteaza cu o discheta curata, nu necesita clatire. Potrivit pentru toate tipurile de ten. Curata tenul chiar si in absenta necesitatii demachiajului.

Prezentare:
75 ml

Doza de yuga

Doza de yuga: Crema demachianta VivaNatura are multiple efecte benefice, hraneste pielea, facand-o neteda si moale, hidrateaza pielea uscata, previne eruptiile cutanate, si amelioreaza cearcanele.

 

Indicatii si recomandari: Produs recomandat pentru toate tipurile de ten.

SKU 00038-1009609
EAN 5948501700027
Brand VIVA NATURA
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Crema demachianta cu argint si migdale, 75 ml, VIVA NATURA
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.